3 obiceiuri proaste care le aduc bărbaților beneficii ( conform studiilor).

Iată 3 obiceiuri foarte proaste care, de fapt, sunt în beneficiul bărbaților, conform studiilor.

1. Cumpărăturile impulsive

Făcând impulsiv cumpărături, de fapt, faci alegeri inteligente. Astfel consideră Sarah Wedeman, doctor în științe și proprietara Behavioral Economics Consulting Group. De regulă, orice achiziție serioasă a fost deja analizată de tine de multe ori, toate criteriile se păstrează în inconștient și se mobilizează atunci când decizi să cumperi acest lucru în magazin. „Mulți oameni împărtășesc ideea că a cumpăra ceva pentru frumusețea sa este imoral”, continuă Vedeman. De fapt, atunci când îți faci un cadou neașteptat (cum ar fi o călătorie în Thailanda sau o motocicletă) ești mai fericit și în cele din urmă asta duce la rezultate profitabile pe termen lung.

2. A te distrage în timpul orelor de lucru

Citești acest articol în timpul programului de lucru? Bravo! În 2011, la Universitatea din Illinois, a fost realizat un studiu în care o parte a subiecților au îndeplinit o sarcină de 50 de minute fără întrerupere, iar cealaltă cu 2 pauze. Cel mai bun rezultat a fost prezentat de grupul nr. 2. Cercetătorii consideră că motivul eșecului primului grup a fost inhibarea sentimentelor.

Oamenii de știință de la Universitatea din Hiroshima au dovedit, de asemenea, că în sarcinile care necesită concentrare, reușesc cei care privesc imagini cu animale și oameni. Așadar, nu ezita să-ți umpli desktopul cu fotografii cu pisici.

3. A țipa la cineva. 

Dacă ai strigat la cineva, nu-ți face griji: ți-ai îmbunătățit elasticitatea arterelor și ți-ai redus tensiunea arterială. Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință suedezi, țipătorii impulsivi sunt de 5 ori mai puțin supuși riscului de a avea un atac de cord.

Totuși, acest lucru nu ar trebui să fie o ocazie pentru a țipa fără întrerupere: oamenii de știință japonezi au dovedit că atât furia, cât și tensiunea arterială ridicată pot fi reduse cu ajutorul plimbărilor zilnice.