8 expresii în spatele cărora bărbatul își ascunde iritarea și negativismul față de femeie.

În timp, sentimentul de iubire pasională este înlocuit de sentimentul de căldură, confort, apreciere și respect. Dar dacă observi schimbări inverse? Bărbatul s-a îndepărtat, te tratează cu răceală, își petrece zilele libere mai mult cu prietenii. Merită să-ți faci griji?

Urmărește-ți partenerul: dacă în vocabularul său apar tot mai des următoarele expresii, atunci el simte negativism în loc de iubire.

1.”Sunt problemele tale. Descurcă-te singură.”

Oare un apărător va spune astfel de cuvinte? Chiar dacă îl rogi zilnic diverse lucruri mici: să-ți conducă fratele la aeroport, să-ți ia mama de la mall, să-ți ducă pisica la veterinar. În răspunsul lui deja se ascunde iritare, negativism.

2. ”Nu trebuie să-ți dau raportul, și în general, nu-ți datorez nimic.”

Dacă auzi adesea aceste cuvinte, este un semnal că relația voastră a ajuns în impas. Omul a obosit de această relație, el se plictisește. Motivul negativismului poate fi o supărare ascunsă sau stingerea sentimentelor.

3. ”M-am săturat de tine. Lasă-mă în pace. Vreau să fiu singur.”

În spatele acestor cuvinte se ascunde iritarea, epuizarea emoțională, lipsa iubirii. Dorința de a face o pauză și de a se bucura de compania televizorului. Nu este neapărat legat de despărțire, dar acesta este unul dintre primele semnale că sentimentele calde față de soție s-au stins.

4. ”Nu este ceea ce crezi. Ai înțeles greșit.”

Adesea această frază sună din gura mincinoșilor. O dată probabil că ai înțeles greșit, dar să înțelegi greșit în fiecare zi…?

Astfel de fraze mai aduc cu sine și alt mesaj negativ. ”E vina ta că percepi totul greșit”, iar aceasta este deja manipulare deschisă.

5. ”Nu-ți place? Găsește-ți altul. (Întoarce-te la mama.)”

Da, probabil bărbatul a obosit de reproșurile unei femei cu cerințe și nu spune ”în serios”, iar apoi neapărat își cere scuze. Dialogul s-a repetat? Este un semnal că barca se scufundă.

6. ”Nu-mi explica, oricum mă vei minți din nou.”

Un semnal de pierdere a încrederii este atunci când omul nu vrea să te asculte. Foarte important: Un bărbat iubitor întotdeauna îi va oferi femeii sale o șansă, va găsi un motiv să-și deschidă sufletul. Distrugerea legăturii emoționale fără posibilitatea de a avea un dialog constructiv – este un motiv de despărțire.

7. ”Chiar te iubesc (oare într-adevăr este așa?).

De ce să adaugi încă un cuvânt într-o expresie atât simplă și scurtă? Așa fac doar persoanele care nu sunt sigure de sentimentele lor, care inconștient vor să se convingă de altceva. Se simte vinovat de ceva sau încă nu a reușit să te iubească. În spatele cuvântului amplificator se află o conotație negativă.

8. ”Nu-mi pasă, poți face ce dorești.”

Fraza sună extrem de negativ în momentele de ceartă, discordie. Și nu semnifică nimic rău atunci când bărbatul are încredere în femeie să facă ea singură o alegere, o achiziție pentru casă, gătit, ceva legat de educația copilului, fără cuvântul ”nu-mi pasă” care este interpretat fără echivoc. Un bărbat iubitor nu-și va permite să spună așa ceva, pentru că se teme să nu-și jignească soția.