8 Lucruri pe care bărbații le fac doar pentru femeia iubită

Soțul meu mi-a spus recent: „Dacă nu te-aș iubi, nu aș îndura niciodată acest fire de păr lung prin tot apartamentul.” Am râs împreună, dar cu siguranță există ceva adevăr aici.

Pentru că, de fapt, există lucruri pe care bărbații le acceptă doar din dragoste pentru femeia iubită.

I-am întrebat pe colegii mei bărbați ce cred despre acest lucru și am primit mai multe răspunsuri cu lucrurile pe care le fac doar cu și pentru femeia iubită.

1. Clarifică lucrurile 

O idee la prima vedere, ciudată. Dar se întâmplă. Bărbații explică: dacă le pasă de femeia dragă, atunci nu-și pot privi cu indiferență relația.

Dacă există certuri, supărări – bărbații încearcă să rezolve situația imediat și nu așteaptă ca aceste neînțelegeri mici să ducă la un final inevitabil.

2. Spun ceea ce au pe suflet.

Și nu este vorba doar despre „te iubesc”. Un bărbat iubitor își deschide sufletul în fața femei iubite. Nu se teme să pară slab, amuzant sau prost. Cu ea – este real, adevărat.

3. Experimentează.

Pentru el nu există niciun fel de dezgust. Iubește fiecare colț al corpului femeii iubite. Și încearcă să-i facă plăcut în diferite moduri.

4. Respectă rudele femeii iubite.

Chiar dacă nu-i plac. Dacă acești oameni sunt importanți pentru iubita lui, atunci și pentru el vor deveni importanți. El nu o va forța niciodată să renunțe la familia ei și nu o va forța să aleagă.

5. Ascultă ceea ce-i spune femeia.

El ascultă chiar și bârfele despre prietena ei, chiar dacă i se par plictisitoare. Femeia iubită nu trebuie să-și repete cererile de 10 ori. Bărbatul o aude din prima dată.

6. O admiră.

Întotdeauna, oricând. Nu-și compară iubita cu modele și actrițe frumoase, nu o sfătuiește să slăbească sau să-și crească părul. El o consideră cea mai frumoasă. Chiar dacă i s-au înroșit ochii și i s-a umflat nasul din cauza răcelii.

7. Este mândru de succesele ei.

Chiar și de cele mai mici succese. Nu invidiază, nu încearcă să fie „mai rapid, mai înalt, mai puternic”, nu caută să-și pună soția într-o cușcă de aur.

El se bucură sincer când femeia lui realizează ceva, tinde și visează la ceva. El o susține, o ajută și este mereu alături de ea.

8. Este gata să renunțe la ceva, doar pentru a o vedea fericită.  

De dragul iubitei, de exemplu, va merge la o comedie romantică în loc de un film de acțiune. Sau îi va cumpăra ei un cadou, în loc să-și cumpere lui. Și nu pentru că ea îi cere. Ci pentru că vrea să-i vadă chipul fericit.

Vă doresc tuturor o dragoste sinceră și adevărată. Fiți fericiți!