5 trucuri inteligente pentru a obține tot ce îți dorești de la bărbat.

Fiecare femeie are capacitatea genetică de a influența bărbatul. Încă din copilărie, fetele se antrenează pe frați și tați, obținând de la ei atenția sau jucăriile dorite.

Dar nu orice doamnă este capabilă să-și folosească această abilitate oferită de natură. Ea are nevoie de ajutor pentru a-și dezvălui talentul.

Mici trucuri pentru femei;)

1. Reamintește-i bărbatului cât mai des posibil că este cel mai inteligent.

Dacă te concentrezi pe faptul că l-ai ales pentru inteligența sa, atunci bărbatul chiar se va simți așa. Este important ca el să se simtă ca un geniu. Astfel își crește stima de sine.

Și, desigur, el va încerca să fie alături de femeia care îl consideră cel mai bun. Ca urmare va fi dispus să-i îndeplinească orice capriciu, numai pentru a auzi din nou fraza: „Ești cel mai deștept”.

2. Construiește-i bărbatului un „piedestal” și nu înceta să-l pui mereu acolo.

Lăuda-ți bărbatul pentru orice fleac pe care îl face. Că te-a ajutat în bucătărie, a făcut cumpărăturile, a reparat un robinet sau o priză.

Cu cât îi vorbești mai des despre trăsăturile sale pozitive, cu atât el va fi mai bun. Fiecare act pozitiv al bărbatului trebuie lăudat, apoi acesta va fi confirmat prin recompensă.

3. Arata-i bărbatului ca ești o femeie slabă, lipsită de apărare. 

Nu este necesar ca bărbatul să știe că poți folosi o șurubelniță, poți rezolva probleme de organizare,  etc. Pentru a câștiga inima bărbatului, arată-i că este puternic și curajos și nu poți trăi fără el.

Pentru a face acest lucru, cere-i în mod constant ajutorul. Însă detaliile trebuie gândite și planificate cu atenție, întrucât cererea trebuie motivată.

4. Bărbatul are nevoie de mai multă libertate

Bărbatul este născut să respire liber, îi displace teribil atunci când femeia încearcă să-l controleze. Acest lucru îi poate provoca nemulțumiri. Dar poți fi mai înțeleaptă. El merge la pescuit cu prietenii, tu – la cumpărături. El după o nouă piesă pentru mașină, tu – îi ceri bani pentru o geantă nouă.

5. Un bărbat sătul – este un bărbat bun

Acest adevăr a fost testat de generații întregi de femei. Prin urmare, confortul în casă și o cină delicioasă îl vor predispune pentru conversația dorită. El va fi sătul și mulțumit, se va relaxa și își va pierde vigilența. Atunci cere-i orice.

Concluzie:

Bărbații sunt diferiți și fiecare femeie va trebui să găsească abordarea potrivită și să gestioneze cu tact situația. Astfel încât el să nu înțeleagă acest lucru, considerându-se șeful familiei. Este genial, nu-i așa?

Mult succes în implementarea acestor sfaturi! 😉