3 situații în care bărbatul nu trebuie să-și asculte femeia

Întotdeauna le recomand bărbaților să-și asculte femeia atunci când se află în situații dificile de viață, deoarece ea îi poate ajuta, inspira și orienta. Să ignori sugestiile sau emoțiile femeii – înseamnă să te privezi de o sursă puternică de motivație.

DAR! Există situații în care nu trebuie să-ți asculți femeia. Asta poate duce la crearea mai multor probleme, pierderea stimei de sine sau, în general, te va costa viața.

1.Când îți încalcă principiile

Fiecare bărbat trebuie să aibă regulile sale, care îi creează forță și un sentiment puternic al stimei de sine.

Dacă femeia vrea ceva care contravine regulilor tale, nu poți face acest lucru. De exemplu, decizi să economisești pentru un scop mare, iar femeia îți cere să mergeți la un restaurant scump – nu face acest lucru.

Cea mai bună opțiune în astfel de cazuri este să-i explici politicos poziția ta și să refuzi. Da, poți jigni femeia, dar este de o sută de ori mai bine decât să te simți slab, să faci ceea ce nu dorești. În viitor, acest lucru va duce la probleme și mai mari.

2) Când te-ai hotărât deja

Dacă ai luat o decizie finală, nu trebuie să mai ai îndoieli, dar și să nu mai asculți alți oameni. Nici femeia, nici părinții, pe nimeni.

În caz contrar, toate îndoielile te vor sfâșia din interior și nu te vei putea mișca din loc, ci doar vei stagna și îți vei face griji. Iar femeia va vedea în tine un bărbat slab care nu știe ce să facă.

Prin urmare, dacă iei o decizie, rămâne doar să acționezi.

3) În situații de pericol crescut 

Acestea sunt situații în care există riscul de deces sau pierdere a sănătății: când conduci, când te întorci noaptea târziu, când se produce un conflict cu o altă persoană, când te afli într-un teritoriu necunoscut, când ești amenințat etc.

În astfel de situații, nu poți asculta pe nimeni în afară de tine și mai ales femeia, care este mai puțin experimentată decât tine în astfel de probleme. În situațiile periculoase, trebuie să decidă o singură persoană și cât mai repede posibil. Certurile nu vor îmbunătăți situația.

Mai cunoști și alte situații în care nu trebuie să-ți asculți femeia?