Cum distingi o soție bună de una rea: 5 semne care te vor ajuta să afli adevărul

Soția rea – este un coșmar adevărat pentru orice bărbat. În locul fetei blânde și afectuoase cu care s-a întâlnit la începutul relației, a primit o femeie rea și invidioasă, la care nici nu-ți dorești să te întorci acasă. Bărbații nu suportă scandalurile, fiecare dintre ei așteaptă dragoste, grijă, afecțiune și înțelegere reciprocă.

Deci, cum să distingi o soție rea de una bună? Există 5 semne care te vor ajuta să afli adevărul. Chiar dacă în relația voastră acum totul este bine, citiți articolul și analizați-vă acțiunile.

1. O soție rea discută despre căsătoria sa cu alții  

Ea vorbește despre detaliile vieții de familie cu toți: prietene, colegi de muncă, chiar și cu oamenii străini.

Atunci când află despre acest lucru, bărbatul își pierde încrederea în ea. Ce rost are să împărtășească lucruri intime cu femeia, dacă ea nu este capabilă să tacă.

Amintește-ți întotdeauna că problemele se rezolvă împreună, fără intervenția terților. Sfătuitorii nu numai că îți vor oferi sfaturi proaste, dar și vor distruge reputația bărbatului.

2. Își cicălește în mod constant soțul

Dacă soția îi reproșează constant soțului, este mereu nemulțumită, atunci nu poate fi numită o soție bună. Este nevoie de un echilibru care trebuie respectat.

Este absurd să aștepți de la bărbat să fie expert în toate meseriile. Dacă îi ceri mereu imposibilul, mai devreme sau mai târziu relația se va încheia cu divorț.

3. Veșnic o doare capul

De fapt, conceptul de „datorie conjugală” sună prost. Între doi oameni care se iubesc nu poate exista nicio datorie, ei ar trebui să fie atrași unul de celălalt în toate sensurile. Dar multe femei folosesc această ”datorie” ca mijloc de manipulare a soțului.

Este trist să recunoaștem, dar femeile sunt cele care privează căsătoria de pasiune. Bărbații sunt întotdeauna dispuși să experimenteze ceva nou. Bărbatul se simte rău fără soție, el are nevoi. Și dacă soția nu i le satisface, el își va îndrepta privirea către altele.

4. Se ceartă cu soțul despre lucruri în care nu este competentă. 

Să recunoști că nu ai dreptate nu e ușor. Dar într-o relație sănătoasă, ambii parteneri merită să învețe asta. O soție rea nu ezită să înceapă o nouă dispută cu bărbatul ei despre lucruri pe care nu le înțelege.

După ceva timp, bărbatul nu va mai dori să vorbească despre nimic cu soția sa. De ce? Pentru că ea va transforma conversația într-o ceartă inutilă. Atunci când opinia soțului nu va mai fi importantă pentru soție, el va fi gata să divorțeze.

5. Se îndoiește de capacitățile bărbatului

Amintește-ți că mulți oameni bogați la începutul călătoriei nu au avut decât dragostea femeii iubite. Ea a fost mereu alături, l-a susținut și l-a inspirat să obțină succes.

O soție rea, dimpotrivă, pune întotdeauna la îndoială capacitățile soțului. Ea va menționa mereu că nu câștigă suficient, că nu arată atât de bine, iar în alte chestiuni este departe de ideal. Toate acestea afectează stima de sine a bărbatului. Nu este nevoie să minți, dar, de asemenea, nu-l umili. În caz contrar, mai devreme sau mai târziu el va pleca la o femeie mai înțeleaptă.