Aceste 2 semne trădează femeia care nu este fericită în căsătorie

Căsătoria nu face pe toată lumea fericită. Cineva este nefericit în ea de la început, iar cineva nu mai este fericit în timp. Unele femei ascund și neagă acest lucru, altele – dezvăluie totul.

2 semne care spun că femeia nu este fericită în căsătorie!

1. Femeia se ascunde în spatele copiilor

Este vorba despre cele care își ascund și neagă problemele din căsătorie. Nu înseamnă că soțul o jignește sau o maltratează, pur și simplu lipsește fericirea în viața de familie. Totul este plictisitor, fără sens. O astfel de femeie are gânduri de genul: „De ce m-am căsătorit?”, „Mai bine trăiam singură”. Dar nu vrea să schimbe nimic, mai ales dacă există copii. Ei și devin acea rază de lumină, sensul principal al vieții de familie.

Astfel de femei mai sunt și viclene. La prima vedere, nimeni nu s-ar gândi că ar fi nefericite. Apoi iese în evidență din mulțime. O astfel de femeie continuă să-și joace rolul. La locul de muncă, printre prieteni și rude, va vorbi constant despre copii, dar nu-și va menționa niciodată soțul. Chiar dacă este întrebată, ea va răspunde: „Copiii sunt fericiți, cu toții suntem fericiți.” În weekend, își petrece timpul cu copiii, seara cu copii (chiar dacă sunt cu bunica). Ea creează iluzia unei căsnicii fericite. Se pare că, din moment ce femeia este căsătorită și bucuroasă să petreacă timpul cu copiii – este fericită în căsătorie. Ce naivitate.

2. Femeia arată deschis că nu este fericită.

Al doilea tip de femei nu-și ascund problemele din căsătorie. Dar nu divorțează. O astfel de doamnă își iubește soțul, însă de multe ori nu este iubită și apreciată pe măsură, de aceea suferă. Nu-și va umili bărbatul în conversațiile cu prietenii și nici nu va spune despre el cuvinte rele. Dar nu va putea să tacă despre nemulțumirea ei. Toți știu că nu este fericită în căsătorie.

Ea poate fi recunoscută după aspectul său impresionant, după comportament, mers. Este un fel de femeie – isteroid. Cu tot aspectul ei vrea să obțină măcar puțină atenție din partea soțului. În mod inconștient, ea încearcă să compenseze lipsa de atenție din partea omului drag cu atenția altor oameni. Funcționează acest lucru doar pe jumătate, nimic nu compensează lipsa semnelor de dragoste din partea persoanei dragi.