10 scuze pe care le va găsi bărbatul, dacă nu vrea o relație serioasă cu tine

Uneori, bărbatul cu care ești împreună de ceva vreme, nu poate lua o decizie cu privire la relația voastră. Nu te simți încrezătoare alături de el, iar el nu se grăbește să-ți dea un răspuns cu privire la intențiile sale.

În cele din urmă, vine cu scuze vagi pentru comportamentul său, caută motive pentru indecizia sa. Iar aceste cuvinte înseamnă un singur lucru – nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru relația voastră.

Despre cele mai frecvente fraze pe care le folosesc bărbații pentru a-și acoperi lașitatea, scrie o femeie pe blogul ei:

1. „Vreau să mă bucur de tinerețe”

Nu-mi amintesc să fi împiedicat acest lucru. Numai dacă acest concept de „tinerețe” nu include nenumărate relații ocazionale. Dar să expună totul de parcă eu îl privez de toate bucuriile vieții – este o prostie și chiar o insultă.

2. „Nu ai calitățile pe care vreau să le văd în prietena mea”

Desigur, nu sunt perfectă, dar aș vrea să știu cum e fata pe care o vede ca fiind aleasa lui. Probabil ar trebui să posede un fel de magie, să fie mai tânără, cu siluetă perfectă sau să fie o versiune a mamei sale. Aici, nu prea înțeleg ce îmi lipsește mai exact.

3. „Încă nu vreau o viață de familie.”

Nu știam că „soție” și „iubită” sunt aceleași concepte. Nu te rog să-mi dedici toată viața.  Doar atât timp cât suntem împreună, vreau să știu că totul este adevărat și nu fac parte dintr-o altă aventură. În viitor, ambii vom avea multe pagini goale.

4. „Nu am timp pentru iubită”

Sună amuzant, pentru că el are timp să obțină de la mine tot ce vrea de la o iubită.

5. „Urăsc drama în relații”

Și eu. De aceea, nu o creez. În plus, faptul că nu vrei o relație și incertitudinea deja adaugă dramă. Nu sunt dramatică, pur și simplu nu-mi place să nu știu ce simte bărbatul pentru mine.

7. „Sunt un partener groaznic”

Se pare că uneori bărbații uită că nu ei decid acest lucru. Este adevărat că ne putem vedea într-o lumină mai proastă decât oamenii din afară, dar dacă asta este o scuză pentru a nu începe o relație, va trebui să vină cu ceva mai bun.

8. „Încă mai sufăr din cauza fostei relații”

Dacă ultima relație s-a încheiat acum o lună – acest lucru poate fi înțeles. Dar, dacă a fost singur câțiva ani și încearcă să mă convingă că nu a depășit încă despărțirea, nu-l voi crede.

9. „Sunt un lup singuratic”

Aproape că m-a atins. Nu este singuratic, este doar un om care a petrecut câteva luni poziționând relația noastră ca ocazională.

10. „Nu sunt pregătit”

Și nimeni nu știe cât durează pregătirea. Sunt o femeie răbdătoare și nu mă grăbesc, așa că dacă încep să-l întreb, înseamnă că a trecut mult timp. Nu am de gând să aștept veșnic, în timp ce el vine cu expresii de genul “În curând”, “Îți promit”, “În cele din urmă”, așa că dacă vrea să rămân cu el, să se gândească mai repede.