Un bărbat iubitor nu-ți va spune niciodată aceste 6 fraze.

În ciuda faptului că femeile luptă activ pentru drepturi egale cu bărbații, natura își face treaba. Majoritatea femeilor se simt mai confortabil alături de bărbații puternici, capabili să le protejeze de toate nenorocirile.

Prețuim respectul față de noi și în schimb suntem dispuse să oferim căldură, tandrețe și afecțiune. Din păcate, unii bărbați sunt capabili să-și ofenseze femeile doar cu un singur cuvânt.

Iată 6 fraze care nu vor ieși niciodată din gura unui bărbat iubitor:

1. „Știi, nu ești cea mai bună gospodină.”

Pentru multe femei astfel de cuvinte vor suna ca o insultă. Chiar și atunci când doamna nu este cea mai iscusită bucătăreasă, nu este nevoie să i se spună astfel de cuvinte, în special dacă ea încearcă sincer să se perfecționeze în acest domeniu, pentru a-și bucura iubitul cu cele mai delicioase bucate.

2. ”Rochia aceasta i se potrivește mai bine prietenei tale.”

Este un indiciu că femeia are probleme cu aspectul și asta o va răni. Pentru a nu strica relația, bărbatul ar trebui să tacă și să nu transmită astfel de presupuneri femeii. De fapt un bărbat iubitor, nu va rosti niciodată astfel de cuvinte.

3. ”Poate că ar trebui să faci sport? Achit eu.”

Un alt indiciu prea evident că femeia nu are aspectul perfect și nu ar fi rău să slăbească câteva kilograme. În același timp, bărbatul reușește să se prezinte ca fiind cel mai mare binefăcător (este de acord să plătească doar pentru a o face să slăbească). Este posibil ca femeia să accepte o astfel de propunere, dar oricum se va simți jignită.

4. ”Stai acasă și nu faci nimic”

Unii bărbați sunt convinși că doar ei obosesc după o zi la birou, în timp ce soția, care a petrecut o jumătate de zi gătind, făcând ordine și multe alte treburi gospodărești, trebuie să fie relaxată și plină de energie seara.

O persoană iubitoare nu-și va face niciodată femeia să se simtă o menajeră mizerabilă.

5. ”Te rog, nu începe din nou”

Unii bărbați folosesc aceste cuvinte ca o vrajă care poate opri imediat orice nemulțumire feminină. Această frază sună jignitor, ea spune că bărbatul nu ia în serios problemele femeii.

Un bărbat care iubește sincer nu va neglija niciodată sentimentele femeii și nu o va trata atât de disprețuitor.

6. „Te voi iubi chiar și așa.”

Bărbatul care a rostit aceste cuvinte este convins că ceea ce a spus este încurajator și plăcut pentru femeie. De fapt, pentru femeie, o astfel de frază sună ca o insultă. Mulți dintre noi avem diferite complexe în ceea ce privește aspectul, de aceea orice indiciu despre imperfecțiune sunt percepute extrem de dureros.

Un bărbat care iubește nu-și va permite să rostească o astfel de frază. Și chiar dacă aspectul alesei sale este departe de standardele frumuseții, el cu siguranță va spune: „Dragostea mea, ești cea mai frumoasă din lume”