5 semne că oamenii te consideră o femeie inteligentă și te respectă.

Fiecare femeie se consideră inteligentă sau vrea să fie așa. Mintea a fost, este și va fi apreciată, indiferent de sfera vieții noastre. Dar ce este mintea? Capacitatea de a vorbi trei limbi? Nu întotdeauna. Femeia poate avea cunoștințe excelente, dar nu va avea acea „minte lumească”. Și invers.

Cum înțelegi că oamenii te considerată o femeie inteligentă? Există câteva semne:

1. Oamenii din jurul tău te consideră o interlocutoare bună

Dacă oamenii sunt încântați să comunice cu tine, atunci te poți considera o femeie inteligentă. Oamenii din jurul tău te salută cu zâmbete binevoitoare, exprimându-și respectul și simpatia în toate felurile posibile, încercând să-ți ceară sfaturi despre o situație controversată – asta înseamnă că ești apreciată și considerată o persoană inteligentă.

Dacă observi în jurul tău multe personalități interesante și creative, care doresc să comunice cu tine, atunci poți spune cu încredere că ești o doamnă cu o inteligență înaltă. Cei care nu o au, împrumută cunoștințe, abilități sau sfaturi de la oamenii deștepți, dar nu oferă nimic în schimb.

2. Alte femei îți cer sfatul

Acestea pot fi diferite situații, dar de cele mai multe ori ele vor să știe ce crezi despre garderoba lor. Pentru că o femeie inteligentă nu aleargă orbește după modă, ea știe cum să-și sublinieze individualitatea și feminitatea.

Pentru asta bărbații te apreciază, iar femeile fie te invidiază, fie îți cer sfaturi.

3. Oamenii vin la tine pentru o evaluare exactă a situației.

O femeie inteligentă evaluează întotdeauna exact ceea ce se întâmplă și poate oferi sfaturi despre „rezolvarea” conflictului sau sugerează cum să îmbunătățești relația. Ea observă rapid starea lucrurilor și alege cursul corect al acțiunilor. Oamenii din jur înțeleg acest lucru și îți cer sfatul.

4. Șeful tău te motivează sa lucrezi creativ.

Un lider cu experiență evaluează întotdeauna abilitățile mentale ale subordonaților săi. El știe că o persoană inteligentă nu poate fi disprețuită. Doar trebuie motivată să lucreze în direcția în care are cel mai mare interes.

Personalitățile inteligente se manifestă cel mai bine în ceea ce le inspiră. Șeful înțelept te motivează cu blândețe și îți arată rezultatele eforturilor tale? Poți fi sigură că ești apreciată pentru inteligența ta.

5. Unii bărbați încearcă să găsească defecte în tine.

Există bărbați care nu pot accepta faptul că o femeie poate fi mai inteligentă decât ei. Și vor încerca să găsească defecte în tine, să te convingă că nu știi ceva sau nu ești capabilă de ceva. Astfel bărbatul se afirmă din contul tău. Dar nu merită să-i răspunzi la fel, și, cu atât mai mult, să te superi. În cele din urmă un astfel de comportament arată gradul tău de inteligență.

Dar există și o altă categorie de bărbați. Ei de asemenea sunt înzestrați cu inteligență și apreciază această calitate la o femeie. Ei înțeleg că frumusețea este o marfă temporară, iar mintea femeii în timp se transformă în înțelepciune.