4 moduri de a deveni mai încrezătoare, inspirate de la franțuzoaice

Franțuzoaicele și-au asigurat titlul de „femei independente și încrezătoare”. Farmecul lor vrăjește pe oricine. Ele știu întotdeauna ce vor și arată mereu fermecătoare.

Cum o fac?

4 moduri de a deveni mai încrezătoare, inspirate de la femeile franceze:

1. Aspectul exterior.

În conversațiile cu prietenele, femeile adesea se plâng că „nu au pentru cine să arate bine”. Probabil că aceste femei sunt singure, nemotivate și devastate în interior. Iar toate sfaturile prietenelor care sună: „Trebuie să arăți bine PENTRU TINE” aproape că nu funcționează. În aceste cuvinte nu există energie.

Franțuzoaicele nu fac asta pentru soți și nici pentru sine. Ele o fac pentru generațiile viitoare.

Fii un exemplu! Dacă ai copii, atunci schimbările tale pozitive îi vor influența neapărat. Dacă nu ai copii, fii un exemplu pentru toți ceilalți.

2. Utilizarea lucrurilor frumoase.

Psihologii în repetate rânduri au declarat despre puterea de influență a lucrurilor frumoase.

Lucrurile frumoase care ne înconjoară ne fac mult mai fericite. Devenim mai încrezătoare în noi înșine. Ne permitem să ne înconjurăm de frumusețe, lux. Acest lucru neapărat va afecta stima noastră de sine.

3. Crează-ți o „grădină secretă”.

„Când lumea de afară o privează de putere, o franțuzoaică se va retrage în dormitorul ei, va închide jaluzelele și va citi o carte sau va face yoga”, spune Katie Jamie Callan în cartea ei.

Fii autosuficientă. Creează-ți propria „grădină secretă” în care îți vei reface resursele, vei putea fi singură și nu vei depinde de nimeni.

Nici bărbații, nici vechii prieteni, nici lucrurile – nimic (și nimeni) nu te va susține în felul în care o faci tu însăți. Și nu trebuie să vorbești despre grădina ta secretă, dar faptul că o ai – îți adaugă mister și putere.

4. Fii diferită de partener.

Să fii ca el, să gândești ca el, să asculți ceea ce ascultă și să porți aceleași haine ca și el – așa poți plictisi pe oricine.

Dacă devenim dublurile partenerilor noștri, ne pierdem individualitatea și, ca urmare, nu numai respectul de sine, ci și respectul partenerului. Nimeni nu vrea să „se privească de parcă în oglindă”, fiecare vrea să obțină ceva nou de la parteneră, să se încarce de alte energii și idei.

Autor K. D. Callan. Extras din cartea: „Franțuzoaicele nu dorm singure”.