„Mi-a fost dor de mine”. 5 provocări cu care se confruntă doar sufletele bătrâne.

Există suflete tinere și bătrâne. Și nu este vorba de vârstă, ci de numărul reîncarnărilor.

La fel cum omul tânăr devine mai matur, mai înțelept, în același mod un suflet tânăr se îmbunătățește și îmbătrânește.

Sufletul bătrân nu numai că deține o experiență colosală, el de asemenea se confruntă cu multe probleme.

1. Intuiția puternică.

Ai această capacitate ciudată de a simți mirosul vântului sau când ceva este încălcat. Sufletele bătrâne au o experiență bogată, de aceea înțeleg și discern clar momentul în care ceva nu merge bine.

2. Când erai copil, erai considerat un „ciudat”.

Semenii nu vor înțelege niciodată oamenii cu suflete bătrâne. Aceștia – sunt copiii care înțeleg mai mult decât alții, studenții – care văd esența problemei sau adulții – care sunt capabili să înțeleagă cele mai subtile conexiuni între evenimente.

3. Ii ierți cu ușurință pe alții.

Știi că în această lume nu există nimic permanent și, prin urmare, nu ții mânia și supărarea pe ceilalți. Acest lucru ar însemna să bei otravă și să aștepți ca o altă persoană să se îmbolnăvească. Dar oamenii adesea se folosesc de acest lucru, ei văd abilitatea ta de a ierta ca pe ceva de la sine înțeles.

4. Devii mai cinic.

Da, cinismul vine odată cu experiență, dar ne otrăvește viața. Nu fi prea dur cu oamenii când lucrurile merg prost. Mai bine eliberează situația.

5. Oamenii sunt atrași în mod inexplicabil de tine.

Sufletele bătrâne sunt foarte înțelepte, iar alte persoane sunt atrase de ele. Deși poți fi un introvertit, sau chiar un pustnic, acest lucru nu va crea o barieră între tine și prietenii tăi.

Ce fel de suflet crezi că ai?