Femeia nu poate fi fericită, dacă în viața ei lipsesc aceste 3 lucruri.

Desigur, femeia prin natura sa deja este întruchiparea fericirii. Însă există câteva atribute externe care o ajută să cunoască fericirea autentică.

Comunicarea de calitate

Prin comunicare, femeia poate deveni relaxată și calmă. Eliberarea gândurilor, sentimentelor și emoțiilor complexe o face să fie calmă și satisfăcută. Cea mai directă și scurtă cale pentru ea – este de a-și dezvolta încrederea în sine în așa măsură încât să fie deschisă cu partenerul său.

Dacă partenerul ei este suficient de înțelept pentru a o asculta cu atenție, atunci femeia va simți ușor relaxare și eliberare. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, femeia își caută un cerc de comunicare în care își poate manifesta deschis cele mai presante experiențe.

Auto-realizarea

Femeia ar trebui să simtă că se realizează, că natura ei creatoare este solicitată și se poate manifesta fără restricții.

Femeii moderne nu-i este  suficient să fie casnică. Ea este ca o Zeiță cu zece arme: energia și creativitatea ei sunt suficiente pentru orice, dacă știe să-și ofere libertatea și să conecteze autodisciplina atunci când este necesar.

Problema începe atunci când femeia își leagă mai multe mâini divine, care o împiedică să se miște.

Femeie are nevoie de creativitate ca de lumina soarelui. Și atunci când se limitează doar la căminul familial sau petrece mult timp la serviciu, care nu ii aduce bucurie, lumina începe să dispară.

Femeia se simte din ce în ce mai nemulțumită. Calea de ieșire din această situație este să înceapă să facă cel puțin ceva care într-adevăr îi aduce bucurie. Să aleagă o activitate și să-și promită că nu va pierde nicio zi fără ea. Sau să-și stabilească un obiectiv, un proiect creativ, deși unul mic, dar care va fi apreciat de cel puțin 3 persoane.

Încrederea

Principala nevoie a femeii este sentimentul de securitate. Este exact ceea ce așteaptă de la bărbat: că el va aduce în viața ei stabilitate și încredere în ziua de mâine.

Paradoxul este că niciun bărbat nu îi poate oferi acest lucru până când ea însăși nu va găsi un sprijin intern – sentimentul de securitate completă într-o lume în continuă schimbare.

Aici de ajutor poate fi comunicarea cu natura. Încrederea este calitatea elementului Pământ, prima chakră. De exemplu, când plouă, nu te ascunde sub umbrelă, cocoșată, ci acceptă deschis ploaia, îndreptându-ți umerii.

A fi relaxată, dar în același timp concentrată și creativă este principala provocare și binecuvântare a femeii. Când este în această stare, însăși prezența ei devine vindecătoare. Nici nu trebuie să facă ceva – totul se întâmplă de la sine.