Cum îți faci soțul să se îndrăgostească din nou de tine: 8 Sfaturi utile pentru femeile hotărâte

Perioada romantică din relația voastră a rămas demult în urmă și simți că soțul tău nu te mai prețuiește? Probabil e nepoliticos sau, dimpotrivă, indiferent, petreceți tot mai puțin timp împreună – dar nu-l poți părăsi: încă mai ai speranța că lucrurile se vor îmbunătăți? Acest lucru nu se va întâmpla de la sine – avertizează psihologii. Însă, este în puterea ta să îmbunătățești relația – cel puțin să încerci. În primul rând, încercă să devii din nou acea femeie unică pentru el.

Cum îl faci să se îndrăgostească din nou?

Fiecare femeie vrea să experimenteze dragostea adevărată, să devină pentru bărbat cea cu care el vrea să vorbească, pe care vrea să o admire, de care vrea să aibă grijă, cu cine vrea să-și împărtășească viața, dar nu toate reușesc. Cum să devii femeia de dragul căreia bărbatul va dori să miște munții?

1. Dezvoltă-te. Acceptă faptul că trebuie să lucrezi asupra ta pentru a atrage oamenii. Nimeni nu este perfect. Recunoscând că ai unde tinde, îți deschizi spațiu pentru creștere.

2. Îmbunătățește-ți respectul de sine. Nu obosesc niciodată să repet că stima de sine scăzută merge mână în mână cu aroganța și închiderea. Bărbatul tău nu mai arată niciun interes pentru tine? Câștigă-ți valoarea, simți-te ca o personalitate unică, iar bărbații nu vor putea trece pe lângă tine.

3. Dezvoltă-te intelectual. Citește literatură bună, găsește-ți noi pasiuni și hobby-uri care te vor ”aprinde”. Bărbații vor alături de ei femei cu care au ce discuta.

4. Nu încărca bărbatul. Fii capabilă să menții o conversație. Chiar dacă bărbatul tău este un bun cunoscător al lui Kant, el nu va refuza să discutați și subiecte mai ușoare.

5. Lucrează la discursul tău. Cuvintele indecente – sunt ultimul lucru pe care bărbații ar dori să-l audă din buzele unei femei atrăgătoare. Elocvența nu este un dar, ci o abilitate care poate fi dezvoltată.

6. Devină mai atractivă. Nu căuta scuze. Da, fiecare dintre noi se naște cu anumiți parametri externi, dar nimeni nu a anulat stiliștii, make-up artiștii sau sala de sport – de-ar exista dorință.

7. Adaugă varietate în viața voastră intimă. Explorează acest domeniu important de comunicare între bărbat și femeie. Desigur, poți blama bărbații pentru tot, sau poți să-ți schimbi abordarea și să devii o femeie pricepută.

8. Studiază psihologia masculină. Ideea ta despre femeia ideală poate fi diferită de cea a bărbatului, iar această diferență ar trebui să fie luată în considerare.