Bărbații apreciază la femei aceste 7 calități, mai mult decât aspectul impecabil

Femeia îngrijită este un trend. Dar, uneori, în căutarea idealurilor de frumusețe, doamnelor le scapă ceva foarte important în relația cu s*xul puternic. Și acest lucru nu are nicio legătură cu manichiura sau coafura perfectă. Pentru bărbați sunt importante alte lucruri.

1.Capacitatea de a-l calma, sprijini, compătimi. 

Bărbații – sunt ființe puternice. Dar chiar și cei mai puternici cu duhul se frâng uneori și au nevoie de ajutor, sprijin, compasiune. Iar mama sau prietenii nu-l vor ajuta în acest caz- bărbatul are nevoie de femeia sa. Și nu-i pasă cum arată fizic. Pentru el contează frumusețea spirituală a alesei sale.

2. Sinceritatea faptelor și sentimentelor

Femeile adesea încearcă să manipuleze bărbatul, mințindu-l. Însă, prefăcătoria respinge. Orice bărbat vrea să vadă în aleasa lui alte calități: naturalețe, deschidere, să fie liberă de complexe.

Bărbații sunt atrași, în special, de femeile care preferă să fie cu adevărat sincere, nu doar să pară. Fără îndoială, abilitatea de a fi tu însăți atrage bărbații.

3. Optimismul inepuizabil

O femeie optimistă este întotdeauna mai presus de toate problemele. Nu pentru că nu le are sau pentru că este primitivă. Optimismul implică credință absolută în viitor și succes în rezolvarea tuturor problemelor. O astfel de perspectivă veselă va atrage cu siguranță orice bărbat. Pentru că femeia radiază încredere care i se transmite și lui.

4. Femeia gospodină. 

Bărbații apreciază gospodinele bune – fiecare dintre noi știe acest lucru. Dar de multe ori femeia consideră un lucru nedemn să-și servească bărbatul zilnic. Ea spune, nu sunt bucătăreasă, menajeră sau mașină de spălat vase … Și aceasta este marea ei greșeală.

Bărbații adoră femeile care pot crea confort acasă. Nemaivorbind despre mâncarea de casă delicioasă și sănătoasă. Femeia gospodină pentru bărbat este întruchiparea fericirii casnice.

5. Determinarea și independența

Femeia care merge cu încredere spre visul ei – provoacă admirație și interes pentru bărbați. Iar pasivitatea și incapacitatea de a acționa independent, dimpotrivă, resping bărbații. Femeia care este stăpâna vieții sale, arată atractiv în ochii bărbatului. Alături de această femeie el se va simți întotdeauna plăcut și confortabil.

6. Harul și grația

Din păcate, prea puține femei posedă astăzi aceste calități. Iar bărbații apreciază postura și mersul grațios. Mișcarea, modul în care îl atinge – arată cât de mult se iubește pe sine și este atașată de el.

7. Feminitatea 

Femeile moderne sunt obsedate de idealurile pe care le dictează alte femei. Acest lucru funcționează și feminitatea acum este exprimată în standarde destul de ciudate. Bărbații apreciază feminitatea naturală, nu umflată. Și în acest sens, înving doamnele care se iubesc așa cum le-a creat natura.