Viața cu un ratat: 5 semne ale unui bărbat slab.

Tendința actuală este aceea că bărbații slabi se întâlnesc mai frecvent decât cavalerii curajoși. Femeia are două opțiuni: să ajute prințul visător să se transforme într-un macho sau să devină ea însăși puternică. Bărbatul slab poate fi recunoscut după aceste 5 semne:

1. Își face planuri ”grandioase”

Ratații trăiesc visând că vor câștiga miliarde și vor fi cunoscuți în întreaga lume. Se laudă tuturor despre visurile lor, iar când cei din jur obosesc să-i asculte, își caută urechi noi.

Un bărbat serios nu spune ”hop” până n-a sărit, pentru a nu se face de rușine public.

2. Participă în ”proiecte” extrem se serioase

Să învețe? Să se dezvolte? Să depună zilnic eforturi pentru a cuceri noi culmi? Nu, nu va face asta. El caută mereu cea mai ușoară cale cum să facă din doi bănuți o avere de milioane. Neapărat va întra într-o afacere dubioasă și va eșua. Nu-și va învăța lecția și din nou va fi entuziasmat de un alt proiect ”extraordinar” care îi va aduce o mulțime de bani.

Un bărbat serios înțelege: ”Singurul cașcaval gratis e doar în cursa de șoareci.”

3. Amână pe mâine

Aici totul este clar. Mai bine să stea întins pe canapea, să privească meciul de fotbal decât să învețe ceva nou, să meargă la sala de sport sau să-și perfecționeze cunoștințele.

4. Caută vinovați

Că este sărac, că ”nu are noroc”, vinovați sunt : guvernul, impozitele, șeful, părinții, vremea de afară, escrocii, dispoziția proastă și desigur soția. El este unicul ”sfânt” și cel mai inteligent care știe cum să câștige milioane, doar că a fost deocheat.

5. Știe totul

Ratatul este ferm convins că știe tot și nu trebuie să mai învețe. Este un laș. Se teme să recunoască dacă nu știe ceva, de aceea nu se dezvoltă. Prostul care este convins că e cel mai inteligent din lume, îi evaluează pe toți și oferă sfaturi necerute.

Mai există și prostul ”sincer”, cel ca spune că: ”Afacerile sunt niște escrocherii, eu sunt cinstit și voi aștepta până când statul îmi va asigura condiții să câștig”. Filosofie goală, pălăvrăgeală multă, treburi inutile și niciun rezultat.

Bărbatul ratat nu poate fi corectat. Doar 5% dintre cei care au pierdut totul – se schimbă. Și femeia aici este neputincioasă. Nu-l va putea inspira. De aceea, nu merită să-și piardă timpul.