Nu te înjosi niciodată în fața unui bărbat! Niciodată!

M-am înjosit în fața lui și ce s-a întâmplat?

La început te înjosești de dragul relației, apoi încetezi să te controlezi și înjosirea devine o rutină. Pentru a păstra relația, nu trebuie să faci acest lucru. Relația fie există, fie nu. De aceea, nici tu, nici partenerul nu trebuie să vă permiteți un astfel de comportament.

Te-ai înjosit. Cum se manifestă această umilința?

Îți voi povesti un exemplu din viață.

Prietena mea era foarte îndrăgostită de un bărbat. Și el o plăcea. Adică exista o simpatie reciprocă, dar ambii înțelegeau diferit ceea ce așteaptă de la relație și dacă în general au nevoie de ea. Acel bărbat simțea doar simpatie și avea un singur obiectiv (cred că înțelegeți ce vreau să spun).

Ea, dimpotrivă voia să iubească și fie iubită. În final, desigur, s-au despărțit, dar după ce au trecut prin multă suferință și neînțelegeri.

Prietena mea, pentru a-l avea ”complet”, a început să manifeste perseverență excesivă, lipsindu-l de dreptul de a alege. Așa cum toată lumea știe, bărbaților nu le place când cineva le planifică viața în avans și, desigur, ca orice bărbat normal a făcut un pas înapoi. S-a ajuns până la situația în care prietena mea înnebunea lent. Îl suna noaptea, făcea crize de isterie, țipete, strigăte. A venit la părinții lui și a făcut scandaluri, spunând că fiul lor este un nerușinat care „a folosit-o și a aruncat-o.”

Presiunea asupra bărbatului este percepută de el ca umilință. Mai ales prin astfel de metode.

Acum apare întrebarea. DE CE? De ce femeia își permite așa ceva? Să te depreciezi nu este o faptă demnă de o femeie adevărată. Și când te gândești că povestea lor ar fi putut avea un final fericit.

Dragi fete, femei, doamne! Noi înșine ne construim destinul! Construiți-vă viața corect! Nu vă înjosiți niciodată în fața unui bărbat! Niciodată!