În opinia femeilor, bărbatul ideal trebuie să posede aceste 7 caracterisitici.

Am întrebat un psiholog cu mulți ani de experiență care ar fi portretul partenerului ideal pentru femei. Expertul nu a descris calitățile abstracte, ci a oferit 7 sfaturi despre cum să vă apropiați de idealul din visurile femeilor.

1. Fii de încredere și responsabil.

Învață să-ți ții cuvântul și să fii responsabil pentru acțiunile tale. Chiar și în cazurile în care acest lucru necesită voință.

2. Manifestă generozitate

Aici nu este vorba atât de mărimea venitului, ci de atitudinea față de bani. Un bărbat încrezător, cu spirit puternic este capabil să împartă cu cei care îi caută protecția. Zgârcit – este cel sărac cu duhul, indiferent câte milioane are.

3. Fii credincios

În fața familiei și prietenilor, ai făcut o promisiune că îți vei iubi și respecta femeia. Fii sincer și nu te schimba. Nu-i trăda pe cei care au avut încredere în tine. Dacă nu ești pregătit să-ți respecți promisiunea, atunci nu te căsători.

4. Fii decisiv

Un bărbat adevărat nu tărăgănează cu soluționarea problemelor și cu atât mai mult nu le pune pe umerii femeii. Își stabilește un obiectiv, alege cea mai eficientă cale de realizare și acționează. ”Nu există nimic mai rău decât indecizia.”

5. Învață

Nu este vorba doar de atingerea profesionalismului într-un anumit domeniu, ci și de capacitatea de a învăța și de a te dezvolta în ansamblu. Învață să câștigi bani pentru a fi cel mai bun ”vânător”. Învață psihologia, pentru că vei fi nevoit să negociezi cu oamenii.

6. Ai grijă de tine

Să-i ceri femeii să aibă o siluetă perfectă, iar tu însuți să-ți crești burta cu bere –  este o ipocrizie. Un bărbat adevărat nu va ezita să meargă la sală. Grija de sine și acuratețea hainelor, de asemenea, sunt importante.

7. Fii capabil să iubești

Prin cuvinte și fapte, femeia evaluează dacă bărbatul o iubește sau nu. Nu este atât de dificil să-i oferi flori fără niciun motiv sau să pregătești o cină romantică. Desigur, dacă îți lipsesc calitățile enumerate mai sus, este puțin probabil ca femeia să se bucure de acțiunile tale romantice.