6 semne că bărbatul nu te iubește. Conviețuiește cu tine doar pentru că îi este comod.

Se crede că etapa relației când partenerii se mută împreună, este ultimul pas înainte de căsătoria legală. A locui împreună pe același teritoriu – este o decizie foarte serioasă, care nu se întâmplă fără dragoste.

Din păcate, se întâmplă să faci totul pentru alesul tău, iar el doar conviețuiește cu tine și a iubire nici nu miroase. Cum poți recunoaște asta? Foarte simplu, pentru că există 6 semne speciale.

1. Nu este activ în viața intimă

Nu, bărbatul nu evită intimitatea, dar o face fără dorință. Acțiunile lui sunt dependente de starea sa de spirit. Dacă te iubește cu adevărat, atunci intimitatea va ocupa un loc foarte important în relația voastră.

2. Este închis. Da, probabil discutați seara și vă întrebați unul pe celălalt despre anumite chestiuni, dar toate acestea sunt atât de superficiale încât lipsa de sinceritate se simte în aer. Alesul tău nu intră niciodată în detalii și te ține la distanță, nepermițându-ți să-i încalci spațiul personal și să pătrunzi prea profund în sufletul lui.

3. Evită treburile gospodărești

Aceasta este o poziție incredibil de convenabilă pentru bărbat – să locuiască împreună cu femeia și să se bucure de toate beneficiile pe care i le oferă sub formă de mese delicioase, cămăși călcate și o casă curată. Iar el nici nu încearcă să-și asume cel puțin o parte din îndatoriri, din simplul motiv că nu are nevoie de asta.

4. Nu încearcă să te surprindă plăcut

De exemplu, să-ți facă o mică surpriză, să pregătească cina atunci când te întorci de la serviciu. Sau să-ți dăruiască ceva drăguț. Atunci când bărbatul nu are sentimente pentru femeie, el nu vrea să facă nimic pentru ea, considerând astfel de gesturi inutile.

5. Viziunile despre viață și interesele sale sunt diferite de ale tale.

Desigur, partenerii nu ar trebui să aibă interese și perspective complet identice asupra vieții. Însă ceva comun ar trebui să existe.

Trebuie să priviți în aceeași direcție, în caz contrar nu veți avea o relație fericită. Dacă alesul tău este diferit de tine și nici măcar nu vrea să se apropie, cel mai probabil, aceasta este într-adevăr o conviețuire banală.

6. Adesea are dispoziție proastă

Bărbatul tău este deseori deprimat, cu dispoziție proastă, nu vrea nimic și necesită odihnă și liniște. Cel mai probabil, el doar își apără granițele, nu vrea să te primească în ele, apărându-și poziția de lene și de lipsa de inițiativă. Pentru că așa este mult mai ușor să coexiști pe același teritoriu.