Ce femei preferă bărbații? Femeile care posedă aceste 2 calități.

Îndrăgostirea și dragostea pentru bărbați sunt lucruri diferite. Există femei care atrag atenția, pe care bărbații le curtează, le doresc, se îndrăgostesc de ele. Și există femei pe care le iubesc, le îngrijesc și cărora le sunt fideli.

Principala greșeală pe care o fac femeile: cred că dacă bărbatul s-a îndrăgostit, acest lucru le va asigura o relație lungă. Îndrăgostirea este provocată de hormoni. Acest sentiment durează de la 1 la 12 luni.

Înainte de a iubi, bărbatul trebuie să se îndrăgostească. Prin urmare, aruncă-ți scepticismul cu privire la aspectul s*xy, crezând că „nu ai nevoie de el pentru că bărbatul te iubește pentru sufletul tău bun”. Ai dreptate pe jumătate: bărbații iubesc pentru suflet, dar se îndrăgostesc de aspect.

Poți fi o femeie ideală pentru iubire, dar, dacă rămâi invizibilă pentru atenția s*xuală masculină, din păcate vei pierde în fața femeilor s*xy care știu cu măiestrie cum să facă bărbatul să se îndrăgostească de ele, dar sunt departe de a-i dărui dragostea adevărată. Astfel e construită psihologia masculină.

Ce calități trebuie să posezi pentru ca un bărbat să se îndrăgostească sincer și pentru totdeauna? Cei care spun că acest lucru este imposibil, doar își proiectează experiența personală nefericită asupra întregii umanități. Există doar două calități.

1. Înțelegerea.

Îi iubim pe cei care ne înțeleg și suntem dezamăgiți de cei care nu ne înțeleg. Înțelegerea – este starea de implicare, este apropiere emoțională, interes pentru partener. Pentru a fi iubită, sincer și pentru totdeauna, trebuie să faci exact opusul a ceea ce fac majoritatea femeilor: nu încearca să atragi atenția și să dovedești cât de faină și superbă ești (adică să nu fii concentrată pe tine însăți), ci să te interesezi sincer de partener. Oare tu nu simți o simpatie mare pentru cineva care vrea să te cunoască mai bine, care este interesată de emoțiile și gândurile tale? Desigur că simți. La un moment dat, simpatia se dezvoltă într-un sentiment mai profund – iubirea.

Ce este necesar pentru a înțelege bărbatul?

În primul rând, să-i înțelegi psihologia. Marea majoritate a oamenilor nu au idee despre ceea ce se întâmplă în sufletul altei persoane, pentru că nu sunt interesați cu adevărat. Toată lumea vrea să fie înțeleasă, dar nu încearcă să-l înțeleagă pe celălalt. Și ținând cont că organizarea sufletească a bărbaților și femeilor este la fel de diferită ca și cea a pisicilor și câinilor, oamenii trăiesc ca pisicile și câinii: latră, mușcă și suferă de neînțelegere.

2. Afecțiunea 

Este capacitatea de a-ți menține calmul interior, care la exterior se manifestă prin blândețe, feminitate, tandrețe, dar în același timp păstrând granițele personale și nucleul personal.

„Soțul este capul, iar soția este gâtul. Oriunde se va întoarce, acolo vor merge picioarele lui.” Femeia conduce bărbatul, familia și întreaga lume prin calitatea ei unică – afecțiunea. „Un cuvânt afectuos rupe și un os” – blândețea feminină subjugă rigiditatea masculină, iar cei mai duri războinici devin tigri blânzi lângă o femeie afectuoasă.

Din păcate, datorită pierderii tradițiilor populare, degradării sistemului de educație a băieților și fetelor, multe femei moderne pierd această calitate, fiind obligate să devină dure, masculine.

Tandrețea nu este supunere oarbă. Nu. Tandrețea poate fi comparată cu apa: fiind curgătoare ea poate evita orice obstacol, dar își atinge scopul. Încercați să stoarceți apa și ea se va scurge printre degete. Loviți-o și veți obține vânătăi – tandrețea, fiind blândă și conformă în aparență, are un nucleu interior solid.

Pe ce se bazează această tandrețe?

Pe stima de sine ridicată, încredere profundă în sine, capacitatea de a-ți gestiona emoțiile, de a ieși ușor și cu îndemânare din conflicte, de a-i conduce pe alții prin tandrețe și dragoste. Aceasta este cea mai importantă calitate feminină care ar trebui dezvoltată încă din copilărie.