Iată ce înseamnă ”Te Iubesc” în limbajul masculin.

Dacă un chinez îți spune: „Te iubesc”, îl vei înțelege? Neștiind limba chineză, toate cuvintele lui vor fi de neînțeles. Bărbații, de asemenea, vorbesc despre dragoste, dar nu toate femeile înțeleg limbajul lor.

Bărbații își exprimă iubirea la nivel fizic: oferind protecție, câștigând bani; și intelectual: găsesc soluții la probleme, fac schimb de cunoștințe.

Femeile însă așteaptă iubire la nivel emoțional: complimente, cadouri, flori; și spiritual: valori comune, auto-dezvoltare.

„Mă iubești?” Întreabă ea.

“Sunt cu tine, deci te iubesc”, răspunde el.

A fi alături, a proteja – acesta este un mod prin care bărbatul vorbește despre iubirea sa. Să mergi în fiecare zi la muncă pentru a asigura hrana, să te gândești cum să câștigi mai mult – în traducere din limba masculină înseamnă „Te iubesc”.

Sunt de acord, este un mod de neînțeles, dar așa este limbajul masculin. Este ciudat să-i spui chinezului că limba sa este de neînțeles sau chiar amuzantă din punctul tău de vedere.

Da, datoria bărbatului este să poată spune „te iubesc” în limbajul feminin: să facă un compliment elegant, un cadou, să întrebe femeia „Ce faci, iubirea mea?” Dar nimeni dintre noi nu a învățat această limbă nici la școală, nici la universitate.

Dragi femei, amintiți-vă că dacă bărbatul vostru nu este elocvent ca un poet, nu discută despre emoțiile sale ca un psihoterapeut profesionist, acest lucru nu înseamnă că nu-ți spune „te iubesc”.

El este cel care te va apăra dacă cineva te amenință. El va căuta o soluție la problemele tale. El se gândește la tine când merge la serviciu și se întoarce acasă. A te gândi la femeia iubită – este un mod masculin de a iubi. Deși de multe ori nu spunem cuvinte frumoase, ne gândim la voi. Deci iubim. În stil masculin.

Spune-i astăzi bărbatului tău „Mulțumesc”, sincer și afectuos, așa cum doar femeile o pot face și vei vedea o minune în ochii lui.

Fiți fericiți!