5 lucruri care trădează femeia cu venituri mici. Bărbații o vor evita imediat.

Fiecare fată vrea să se prezinte din cea mai avantajoasă poziție și să arate că este dintr-o familie bună. Acest lucru este important, în special dacă potențialul partener este dintr-o familie bogată. Dar astfel de bărbați sunt foarte atenți și selectivi, pentru că au de unde alege.

De multe ori manierele trădează femeia cu venituri mici. Ea copiază comportamentul părinților sau al mediului din care vine, ceea ce dezvăluie toată informația despre originea și statutul său social.

Iată cele 5 lucruri care trădează o femeie cu venituri mici.

1. Atitudinea nesănătoasă față de cadourile bărbatului

Poate fi vorba de o modestie hipertrofiată sau, dimpotrivă, de o sete nepotolită de cadouri scumpe. În ambele cazuri, este clar că fata nu este obișnuită cu bunurile de lux, ele nu sunt din lumea ei.

În cazul modestiei excesive, bărbatul nu va prețui o astfel de fată, el decide că ea merită puțin, iar relația treptat se va distruge. În cel de-al doilea caz, cererile insistente și constante de a-i cumpăra ceva – vor enerva pe oricine. Evident, fata are probleme cu banii, pe care încearcă să le rezolve din contul relației.

2. Demonstrarea articolelor de marcă sau a falsurilor.

Nu numai prezența falsurilor, ci și incapacitatea de a purta haine și accesorii scumpe subliniază sărăcia. Lucrurile scumpe care nu sunt purtate în funcție de situație sau menționarea constantă a ținutelor de brand – arată extrem de urât. Se crează impresia că fata a economisit toată viața pentru o bluză și acum se laudă cu ea.

3. Gesturile prea active sau, invers, inhibate.

Atât unele, cât și celelalte arată nesiguranța și stima de sine scăzută a femeii sărace. Astfel de maniere trădează și lipsa educației. Gesturile prea active ale mâinilor, vocea zgomotoasă în timpul unei conversații indică o origine provincială. Încordarea constantă – sugerează că femeia se simte incomod în anturajul dat.

Ambele opțiuni creează o atmosferă tensionată, din care bărbatul vrea să scape rapid.

4. Postura femeii sărace 

Sărăcia lasă o anumită amprentă asupra psihicului. Fetei subconștient i se pare că ea nu este demnă de nimic, îi lipsește ceva, are multe griji și probleme sau că este foarte obosită. Toate acestea provoacă o postură gârbovită care niciodată nu a atras privirea bărbaților.

Bărbații sunt atrași de femeile ce merg cu capul sus. Postura dreaptă îi spune bărbatului despre încrederea interioară a femeii. Această energie „infectează” bărbatul, de aceea este atras de ea.

5. Acceptarea imediată a intimității. 

Femeia este o creatură emoțională, care dacă vede în bărbat un potențial soț capabil să-i asigure o viață decentă ei și copiilor, atunci ea va fi de acord cu multe.

Bărbații sunt creaturi pragmatice și în mod subconștient văd în orice sensul practic. Despre femeia care încearcă să forțeze relația, chiar și în favoarea dorințelor masculine, bărbatul își va crea impresia că ea vrea să-l „prindă în plasă”, rezolvându-și astfel problemele pe seama lui. În acest caz bărbatului îi apare dorința fie să dispară imediat, fie să profite de moment și apoi să uite de această femeie.