3 reguli simple de etichetă: Învață să creezi o impresie bună despre tine în doar 1 zi.

Cunoașterea etichetei imediat te ridică în ochii interlocutorului. După comportamentul omului se poate determina dacă este familiarizat cu această știință sau nu.

De aceea, vreau să-ți împărtășesc câteva reguli speciale care te vor ajuta să creezi o impresie pozitivă despre tine în doar 1 zi.

Nu uita de prezentarea corectă. În marea majoritate a cazurilor, bărbatul este cel care trebuie să-și spună primul numele. Fata se prezintă prima doar dacă este studentă, iar bărbatul – profesor. Dacă doi bărbați fac cunoștință, se prezintă primul cel care are o funcție mai mare.

Dacă te-ai gândit că poți veni în vizită cu mâna goală – să știi că greșești. Aceasta este una dintre regulile de etichetă care trebuie respectate, în special dacă mergi la cineva pentru prima dată.

Acum rețelele sociale au pătruns chiar și în regulile de etichetă. Prin urmare, atunci când comunici cu cineva pentru prima dată și vrei faci o impresie pozitivă – îndepărtează gadgetul pentru o perioadă de timp. Răspunde numai la apelurile și mesajele importante. În acest fel interlocutorul va înțelege că este cu adevărat important pentru tine.

Cred că aceste reguli trebuie respectate în orice moment. Este o manifestare a respectului față de oamenii din jur. Iar la prima întâlnire merită și mult să te concentrezi asupra acestui aspect, mai ales dacă dorești să faci o impresie bună.

Sunteți de acord că regulile de etichetă joacă încă un rol important în societate?