Provoacă-l să te dorească și mai mult. (10 modalități jucăușe).

Există metode dovedite prin care poți face bărbatul să te dorească și mai mult. Uneori, procesul este mai interesant decât rezultatul. Acest lucru se aplică și în relații.

Femeile din cele mai vechi timpuri inventau modalități de a atrage bărbații prin flirt. Dar pentru că normele sociale nu le permiteau să-și exprime deschis dorința, ele au învățat să-și arate interesul implicit și jucăuș.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să-i trezești interesul și să-l faci să te dorească.

1. Fă-l să te aștepte

Satisfacția imediată a nevoilor nu este un lucru rău, însă tensiunea în creștere, în doze potrivite îl va face să te dorească și mai mult. Lasă-l să te urmărească, desenându-și în minte o imagine, înainte de a obține ceea ce dorește.

2. Poartă parfumul preferat

Există ceva captivant în parfumul feminin care atrage bărbații. Parfumul seducător este capabil să cucerească și să rămână în memorie mult timp. Cele mai excitante parfumuri feminine sunt cele care conțin vanilie și mosc.

Chiar și procesul de aplicare a parfumului poate fi tentant. Pulverizează parfumul pe încheietura mâinii, apoi treci încet și ușor mâna peste gât și piept. Această acțiune poate fi cu adevărat fermecătoare.

3. Acordă-i atenție și complimentează-l. 

Bărbații sunt ființe orgolioase, iar abordarea corectă a ego-ul lor poate mișca munții. Nu a fost inventat nici un afrodiziac mai puternic decât atenția acordată bărbatului.

Concentrează-te pe ceea ce spune când sunteți împreună, reacționează la glumele lui și amintește-ți detaliile pe care le-a împărtășit înainte, astfel încât să vadă că îți pasă de el. Complimentează-l, în special cu privire la lucrurile care contează pentru el. Există multe modalități de a flirta, dar interesul sincer față de persoana lui – este ceea ce îl excită cu adevărat.

4. Atinge-l ușor

Atingerile sunt o armă puternică a flirtului. Gâdilatul ușor, șoptitul la ureche sunt modalități excelente de a-l tachina.

5. Fă-ți corpul să vorbească

Zâmbetul – este cel mai simplu mod de a-ți arăta interesul față de bărbat. În timpul conversației, asigură-te că trupul tău este întors în direcția lui, poți reduce ușor distanța dintre voi și înclină-ți capul, astfel încât să înțeleagă că discuția îți oferă plăcere.

6. Sărutul neașteptat

Vino mai aproape și sărută-l repede și pasional. Această mișcare neașteptată îi va crește instantaneu excitarea, din moment ce nu se așteaptă.

7. Aruncă-i priviri lungi

Cu ochii îi poți spune mai mult decât prin cuvinte. Învață arta privirii provocatoare.

Privește-l cu încredere în ochi și fă-o cât mai des. În privirea ta nu ar trebui să existe nicio solicitare sau nesiguranță. Privește-l cu aprobare și, în același timp, suficient de decisiv.

8. Joacă-te cu buzele

Buzele sunt considerate a fi una dintre cele mai atractive caracteristici feminine. Când flirtezi, încearcă să-ți muști ușor buza inferioară, să-ți lingi buzele cu limba sau să apuci cu buzele un pai de suc. Dar nu exagera. Totul ar trebui să arate natural.

9. Vorbește despre ceea ce porți

Bărbații sunt destul de sensibili la mesajele care sugerează o comunicare mai apropiată. Poți folosi această tactică cu hainele pe care le porți. Este foarte tentant atunci când de sub costumul de afaceri se ivește lenjeria s*xy din dantelă.

10. Joacă-te cu mâinile 

Dacă ții un pahar de vin, mișcă încet vârful degetelor peste pahar și bea încet o înghițitură de vin, uitându-se în ochii lui. Mâinile și privirea ta ar trebui să vorbească de la sine. Crede-mă, orice bărbat va înțelege ce vrei să-i spui.