Nu ești într-o relație și faci aceste 3 lucruri? Atunci nu te mira că bărbații te evită.

Unele femei singure fac greșeli de neiertat, care pot speria orice bărbat. Iată câteva dintre ele care pot provoca dezgust oricărui bărbat.

Picioarele nerase

Multe doamne singure cred că excesul de păr de pe corp nu trebuie îndepărtat – în special iarna. De ce să facă un efort, dacă în viața lor nu există un bărbat care să le admire picioarele? Totuși, mulți bărbați sunt foarte atenți și sunt destul de capabili să observe firele de păr ce ies prin dresurile subțiri.

O astfel de imagine cu siguranță nu-i va provoca bărbatului emoții plăcute. Imaginează-ți că un coleg te place, te invită la o cină romantică, privirea îi cade pe picioarele tale superbe, iar firele crescute ies prin dresuri. Fără îndoială, bărbatul va experimenta un sentiment de dezgust și pasiunea lui pentru tine va dispărea.

Neglijența

Unele doamne singure au uitat de sine, nu mai au grijă nici de aspect, nici de maniere. O astfel de femeie poate mânca neglijent, fără să observe că pe haine îi cad fărâmituri și picură grăsimea. Unele doamne chiar reușesc să-și șteargă mâinile de pantaloni sau fustă.

Din fericire, acest comportament nu este tipic pentru majoritatea femeilor. Dar puteți întâlni și în continuare astfel de persoane. Arată foarte deprimant – au părul și hainele murdare, mâinile neglijate, iar pe față rămășițe ale machiajului de acum trei zile. Aceasta este cu adevărat o vedere jalnică și poate îndepărta orice bărbat.

Dacă nu vrei să ai grijă de tine, atunci nu te mira că bărbații nu-ți acordă atenție și nu te invită la întâlniri.

Femeia beată

Unele femei, din anumite motive, cred că atunci când consumă alcool devin foarte interesante. Cu toate acestea, doamna amețită de alcool, în marea majoritate a cazurilor, provoacă dezgust. Dacă tu crezi că un pahar de coniac te-a transformat într-o zână zburătoare, de fapt, admiratorul tău vede în fața lui o adevărată progenitură a iadului.

Femeia „amețită”, de regulă, se comportă foarte obraznic și sfidător, fără să-și dea seama de acest lucru. Devine obsesivă și deseori agresivă. Cel mai probabil, dimineața îi va fi rușine de comportamentul său, dar va fi prea târziu – admiratorul de ieri nu o va mai suna și va rupe relația care încă nu a început.