Dacă vrei să se întâmple un eveniment fericit – ține în secret aceste 5 lucruri.

Probabil ai auzit că este mai bine să nu vorbești despre un eveniment, dacă acesta încă nu s-a întâmplat. Se spune că dacă vei vorbi în avans, atunci nu se va întâmpla nimic bun. Ciudat, dar chiar așa se întâmplă.

Iată despre ce evenimente ar trebui să taci:

1. Nu vorbi despre atitudinea severă față de propria persoană

Adică nu vorbi despre alimentație, despre modul în care dormi, despre ce citești și de câte ori pe săptămână faci sport. Multora le provoacă iritare atunci când cineva apropiat duce un stil de viață corect și pretinde că este o persoană ideală.

2. Nu vorbi despre eroismul tău

Există două tipuri de oameni: unii salvează eroic lumea sub privirile celorlalți, în timp ce alții ajută în liniște, dar nu strigă despre asta la fiecare pas. Da, oamenii tăcuți nu vor primi o medalie sau o recompensă, dar cu siguranță vor salva mai multe vieți.

3. Nu vorbi despre viața personală

Ești într-o relație cu cineva, s-a întâmplat o ceartă între voi și i-ai spus mamei despre asta. Vei face pace cu el, iar mama ta va avea un gust neplăcut care nu va dispărea din sufletul ei. Sedimentul se va acumula cu fiecare ceartă despre care vei vorbi. Sper că ai înțeles exemplul.

4. Nu vorbi despre donațiile pe care le faci 

Este același lucru ca și eroii clovni de la televizor. Vrei să ajuți oamenii? Ajută. Nu este nevoie să anunți despre faptul că ai trimis bani în contul unui pacient bolnav de cancer. Doar ajută și atât. Fă lucrurile în liniște și eficient.

5. Nu vorbi despre planurile de viitor

Pentru că există mulți invidioși care vor găsi un loc slab și te vor lovi exact acolo. Vrei să reușești? Nu vorbi.