Ai grijă pe cine lași în viața ta. 8 Semne ale oamenilor răi.

De-a lungul anilor, practica de viață mi-a oferit o formulă prin care să determin dacă o persoană sau alta ar trebui existe în viața mea. M-am înșelat. Dar cine nu se înșală? Desigur, continuu să greșesc. Dar tocmai aceste greșeli m-au făcut să acord atenție anumitor semne ale oamenilor răi, care (dacă apar) nu ar trebui să lăsați în viața noastră.

Puteți să țineți cont de ele sau puteți face propriile greșeli. Dar aș dori să vă împărtășesc concluziile mele. Poate vă vor fi utile.

Deci, în opinia mea, persoanele „toxice” sunt acele persoane care posedă următoarele caracteristici. Stați departe de ele, precum de foc.

Semnul 1. Omul rău – este un egoist notoriu. Extrem de egoist. Și este lângă tine doar cu un anumit scop.

Semnul 2. Observi că omul îți cere multe și obține multe (emoții, susținere, inclusiv morală și materială). În schimb, tu nu primești nimic din partea lui.

Semnul 3. Omul adoră să se certe cu tine. Și urăște să piardă chiar și cea mai mică și banală dispută. El îți va dovedi în mod insistent că are dreptate, iar ultimul cuvânt va fi mereu al lui.

Semnul 4. În prezența ta omul se comportă altfel decât în ​​public. Mai mult, schimbările în comportamentul său sunt izbitoare.

Semnul 5. În orice dispută, în orice situație, omul ia poziția victimei. Chiar dacă greșește clar.

Semnul 6. Această persoană va încerca să-ți distrugă relația cu prietenii, cu rudele, cu oricine din mediul tău cu care te-ai înțeles bine. Omul te va convinge să-l crezi doar pe el, pe nimeni altcineva.

Semnul 7. Omului i se schimbă rapid starea de spirit și comportamentul. Este amabil, dulce și grijuliu și brusc se schimbă dramatic, devine detașat, rece, indiferent față de problemele și dispoziția ta.

Semnul 8. Omul minte mult. Simți clar minciuna pe care o emană, dar nu o va recunoaște cu încăpățânare. Și va insista pe că te înșeli, că alții îl calomniază, că nu ai ai înțeles corect. În acest caz, m-aș referi, de asemenea, și la acele minciuni prin care omul atunci când te cunoaște și comunică prima dată cu tine, își ascunde cu atenție trăsăturile de caracter negative.