Doar oamenii nepoliticoși îți vor spune tot timpul aceste 5 fraze.

Doar oamenii nepoliticoși îți vor tot timpul spune aceste 5 fraze:

1. ”Este timpul să…”

”Este timpul să te căsătorești…” ”E timpul să-ți găsești un loc de muncă.” ”E timpul să ai copii.”

Astfel de expresii nu ar trebui spuse nimănui. Fiecare persoană are propria viziune și atitudine asupra lumii. Oferă fiecărui om dreptul de a decide singur ce și când să facă. Poate că și el vrea acest lucru, dar din anumite motive nu poate și se indispune și mai mult. Poate că deja de un an își caută un partener/parteneră, dar nu găsește persoana potrivită. De asemenea, este posibil ca omul să nu vadă deloc nevoia acestui lucru, iar cineva vine cu sfaturile sale.

2. Ești vinovat / vinovată.

Persoanele nepoliticoase deseori încearcă să se elibereze de responsabilitate. Întotdeauna dau vina pe oameni și circumstanțe. Apropo, oamenii de succes mereu încearcă să-și asume responsabilitatea. Pentru că atunci când ești pe deplin responsabil pentru viața ta – o controlezi, iar dacă transmiți responsabilitatea în mod constant celorlalți – viața ta depinde de ei.

3. ”Nu puteai să faci și tu în mod normal”?

Una dintre cele mai urâte pretenții din gura celor nepoliticoși. Din nou, acuzații și responsabilitatea este pusă pe seama celorlalți. Astfel de învinuiri vor indispune omul pentru toată ziua și chiar îi pot provoca depresie. Și cine are nevoie de asta?

4. ”Aveam dreptate.”

O astfel de frază poate distruge ușor o relație. Când omul nepoliticos ține neapărat să-ți arate că avea dreptate – te simți prost și în acest caz, îți dorești să închei conversația cât mai repede. Fiecare dintre noi face greșeli și acesta nu este un motiv de a judeca.

5. Ești obligat să…(trebuie)

”Trebuie să faci, doar ești bărbat.” ”Trebuie să faci, doar ești fată / femeie.”

Fiecare îi interior are propria busolă, care determină ce să facă. Cred că fiecare ar trebui să decidă ce este obligat să facă și ce nu. Acestea sunt decizii unice ale fiecărei persoane în parte și nu un șablon fără chip. Model folosit de persoanele nepoliticoase.