6 modalități de a-l face să fie mereu cu gândul la tine

Pentru ca bărbatul să-ți ducă dorul, mai întâi trebuie să-l interesezi cu ceva. Aici de ajutor pot fi cunoștințele despre psihologia masculină, plus câteva secrete feminine care vor acționa la nivel subconștient.

Nu crezi? Încearcă și vei observa cum bărbatul așteaptă cu nerăbdare întâlnirile cu tine.

1. Fii o interlocutoare interesantă. 

Bărbaților le place să fie ascultați. Ascultă-l și susține-l cu cel puțin două propoziții la orice subiect, chiar și cel mai neinteresant pentru tine. Afișează interesul, apoi transferă liniștit conversația în altă direcție. Dacă bărbatul rămâne fără această comunicare plăcută, i se va face dor de interlocutoarea sa.

2. Fii inaccesibilă.

Bărbații prin natura lor sunt vânători. Ei au necesitatea să cucerească femeia. Femeile care știu acest lucru, uneori îi fac să se îngrijoreze, alteori refuză să se întâlnească. Sau pot pleca rapid de la întâlnire fără explicații. În acest caz, bărbatul înțelege că nu ești o pradă ușoară. Și atunci începe să te cucerească.

3. Dispari o perioadă.

Nu răspunde la apeluri telefonice, la mesaje și nici nu arată semne de viață. Dar, desigur, nu pentru mult timp, atât cât să-și facă griji că te-a pierdut și se gândește că a făcut ceva greșit. Ei bine, vei apărea și chiar vei fi surprinsă: ți-a dus dorul cu adevărat.

4. Susține-i pasiunile

Dacă bărbatul tău are un hobby, practică această activitate împreună cu el. Acest lucru vă va apropia. Iar atunci când va face asta singur, își va aminti imediat de tine.

5. Utilizează puterea aromelor

Atunci când mergi la primele întâlniri, folosește același parfum. Dar să fie pe placul lui. Dacă va simți undeva un astfel de miros, își va aminti imediat de tine. Sau poți „uita” la el eșarfa cu mirosul acestui parfum, care, de asemenea, îi va aminti de tine.

6. Mesajele

Îi poți trimite în fiecare seară un mesaj, urându-i noapte bună. El îl va aștepta și își va aminti de tine în fiecare seară.