O femeie inteligentă îi va spune cu îndrăzneală aceste 4 fraze bărbatului.

Se observă că femeile inteligente și cele cărora le lipsește inteligența se manifestă diferit în relațiile și situațiile de viață. Fiecare dintre ele gândesc, acționează și vorbesc așa cum consideră necesar.

1. Este o prostie să nu poți refuza. Este inteligent să spui, „mulțumesc, nu am nevoie de asta”

Femeile stupide nu știu să refuze. Dintr-un motiv sau altul, de exemplu, din cauza educației sau fricii de a apărea arogante, astfel de femei nu știu să refuze clar și succint cererile sau propunerile neplăcute. Vor găsi o mie de cuvinte sau, sub orice pretext, vor evita un răspuns direct, doar pentru a nu spune cuvântul „nu”.

O femeie inteligentă întotdeauna știe ce-și dorește și spune imediat „nu, mulțumesc”, fără mustrări de conștiință.

2. Este o prostie să nu te poți apăra. Este inteligent să avertizezi: „Mă respect și mă prețuiesc.”

O femeie mai puțin inteligentă, de regulă, suferă de stima de sine scăzută, are probleme cu acceptarea „eu-lui” interior, cu iubirea de sine. Prin urmare, nu va spune niciodată, cu atât mai puțin public, că se iubește, se respectă și se apreciază.

Femeile inteligente, dimpotrivă, se apreciază, își dau seama de importanța lor și sunt întotdeauna gata să spună întregii lumi cât valorează, că se iubesc. Prin urmare, oamenii sunt atrași de ele, pentru că simt încrederea în sine, iubirea de sine.

O femeie stupidă va pune întotdeauna interesele altora mai presus de ale ei, pentru că nu se respectă suficient. Ea se va rușina să arate că este mai bună în ceva, că are anumite cunoștințe sau abilități, pentru că nu are suficientă iubire de sine și nu poate transmite această iubire lumii.

3. Este nechibzuit să-ți fie frică să ceri ajutor. Este inteligent – să nu fii timidă pentru a-ți arăta incompetența: „Te rog, ajută-mă să mă descurc cu asta.”

Pentru o femeie nechibzuită, a cere ajutor înseamnă a pierde o luptă. Alții ar putea crede că este o proastă. De aceea, va face totul singură, chiar și cu greșeli grave.

O femeie inteligentă, dimpotrivă, este întotdeauna gata să ceară ajutor, în special bărbatului. Femeile inteligente își dau seama că bărbatului îi face plăcere să o ajute, în acest mod el însuși se afirmă în ochii femeii. Prin urmare, chiar dacă femeia inteligentă poate face față singură unei anumite sarcini, ea oricum va cere ajutor.

4. Este o prostie să nu poți refuza. Este inteligent să-ți exprimi clar dorințele: „Mulțumesc, dar nu vreau asta”

Așa cum am menționat, femeile inteligente știu ce-și doresc și își pot exprima clar dorințele sau ceea ce nu doresc. O femeie nechibzuită, dimpotrivă, rareori știe ce își dorește cu adevărat, așa că expresia „Nu vreau” este dificilă pentru ea.

Dorințele femeilor sunt unul dintre cele mai puternice motoare ale progresului. Și cu cât femeia are mai multe „vreau” pe care le transmite în mod corect bărbatului, cu atât el va tinde spre dezvoltare, culmi și succes.

Femeile inteligente își folosesc cu pricepere dorințele, astfel încât își ating obiectivele mult mai repede. Inclusiv pronunțând la timp expresia: „Nu vreau, mulțumesc”.