Felul în care îți încrucișezi degetele arată ce personalitate ai

Descoperă câteva trăsături de personalitate bazate pe modul în care îți încrucișezi degetele.

Potrivit experților, modul în care suntem obișnuiți să încrucișăm degetele, poate spune multe despre personalitatea noastră. Studiul spune că în funcție de cea mai activă emisferă a creierului se poate determina comportamentul unei persoane. Această descoperire este cu adevărat interesantă și dorim să o împărtășim cu tine.

Cum îți încrucișezi degetele? Citește descrierea mai jos:

Degetul stâng deasupra

Dacă îți pui mâinile în acest fel, ești cel mai probabil o persoană practică. Nu vei lua niciodată decizii pripite, te vei gândi foarte atent. Vei evalua întotdeauna avantajele și dezavantajele înainte de a trage concluzii. Ai capacitatea de a înțelege când o persoană te minte.

Din aceste motive, prietenii și familia te apreciază foarte mult și vin să-ți ceară sfaturi. Ești o persoană sinceră, iar sugestiile și sfaturile tale sunt adesea foarte precise. Nu ești omul care vrea să trăiască în plictiseală și monotonie. Ai un bun simț al umorului și ești foarte sociabil. De asemenea, ești o persoană romantică. Într-o relație partenerul/partenera nu se va plictisi cu tine.

Ambele degetele sunt aliniate.

Ești o persoană perfecționistă și analitică și aștepți același lucru de la ceilalți. Ești un bun exemplu pentru alți oameni, fiind foarte atent la nevoile și dorințele lor, în special a celor dragi.

Asculți întotdeauna opiniile tuturor și încerci să înțelegi punctul lor de vedere, înainte de a lua o decizie sau de a judeca. Ești o persoană foarte deschisă, sinceră și onestă. Sinceritatea ta uneori poate fi dezarmantă pentru unii oameni, dar această calitate atrage cel mai mult. Într-o relație, apreciezi deschiderea și onestitatea și nu eviți niciodată să-ți exprimi opinia în nicio situație.

Degetul drept deasupra.

Ești o persoană foarte emoțională și sensibilă. Poți înțelege cu exactitate cum se simte o persoană, chiar dacă încearcă să-și ascundă adevăratele emoții. Pentru calitatea ta, oamenii ți se pot deschide cu ușurință și pot vorbi despre problemele lor.

Această abilitate îți permite, de asemenea, să ai un punct de vedere diferit, te ajută să gândești mai creativ și să privești mereu mai departe. Astfel, poți lua aproape întotdeauna decizii corecte.

Într-o relație, poți înțelege cu ușurință sentimentele neexprimate ale partenerului. Nu vei avea niciodată probleme să-ți satisfaci nevoile emoționale. Ești o persoană care nu judecă după aparență, preferi să cunoști adevărul, chiar dacă doare. Oamenii pe care îi iubești nu vrei să-i vezi că suferă, de aceea încerci mereu să-i faci fericiți.