Bărbatul care face aceste 5 lucruri, nu ar trebui să fie în viața ta

Dacă femeia iubește, ea va ierta multe – salariul mic, burta plină cu „bere”, incapacitatea de a săruta și a spune complimente. Toate acestea sunt lucruri mici pe care le poți accepta și chiar te poți obișnui cu ele. Însă, există o linie, pe care bărbatul categoric nu o poate depăși, în caz contrar nu există cale de întoarcere.

Ce ar trebui să facă bărbatul pentru ca femeia să nu-l mai vrea în viața ei?

1.Trădarea, cu trupul și sufletul

Bărbaților le place să-și justifice trădarea prin faptul că sunt creaturi poligame, că nu pot fi mereu cu o singură femeie.

Este imposibil să-ți separi sufletul de trup și să-l acoperi cu instincte. Un bărbat decent va fi fidel femeii cu care crește copiii și împarte patul. Dacă sentimentele s-au stins, împachetează-ți valiza și, ca un bărbat onest îndepărtează-te de femeia care nu-ți provoacă emoții ca înainte.

2. ”Proastă, scorpie, oaie.”

Bărbatul care își insultă femeia, nu merită un loc în viața ei. Pentru că nu există nimic mai valoros decât demnitatea și mândria personală, care trebuie păstrate cu grijă și protejate de atacurile bărbaților complexați și lipsiți de educație. Bărbatul care își numește femeia „oaie” este clar furios și nefericit. Oamenii plini de lumină în interior nu-și vor vărsa niciodată nervii asupra persoanei dragi. Și de ce ai nevoie de un bărbat care a priori este incapabil să aducă culori vii în viața ta?

3. Comparația cu alte femei

Bărbatul care îi cere femeii să aibă buzele Angelinei Jolie, s-ar putea și el să fie comparat cu alții. Ei bine, de exemplu, mi-ar plăcea să aibă faima lui Robert De Niro, chipul dulce a lui Johnny Depp și contul bancar a lui David Beckham. Iar dacă nu are toate astea, ar fi mai bine să tacă.

Bine, în gânduri, poate visa la oricine. Însă atunci când în realitate, bărbatul își compară femeia cu alte persoane, acesta este un semn clar că urmează o despărțire. Femeia ar trebui să fie unică, incomparabilă.

4. Iubirea și banii, banii și iubirea

Bărbații obișnuiți să trăiască din contul femeilor – nu sunt o raritate astăzi. S-ar părea că ei își dăruiesc iubirea, dar în realitate prețul e mare. Ei chiar reușesc să se căsătorească și să aibă copii. Din păcate, de acești bărbați trebuie să te desparți, pentru că ei nu pot fi reeducați.

5. Te-a lovit o dată, te va lovi și a doua oară.

Aceasta este poate cea mai gravă linie pe care o depășesc bărbații într-o relație. Când iubești omul, vrei să crezi că această palmă a fost un accident, că era beat, iar mâine dimineață va regreta, își va cere scuze și totul va fi ca înainte. Din păcate, nu, nu va mai fi ca înainte.

Bărbatul care și-a lovit femeia o dată ca o fiară sălbatică, gustând sângele, nu se va opri. Violența în familie este un termen birocratic, dar în spatele acesteia există mii de destine spulberate. Prin urmare, dacă cel puțin un astfel de incident a avut loc în viața ta, pleacă de la acest bărbat fără să regreți. El nu ar trebui să fie în viața ta.