Un bărbat de 31 de ani ne spune cum e să fii tată a șase copii

După moartea soției sale, Cristian în vârstă de 31 de ani, creștea singur 6 copii. Doar priviți cum l-a răsplătit soarta. 

Povestea lui Cristian este tristă și în același timp destul de curioasă. În viața lui exista o soție frumoasă, 3 copii și alți 3 în așteptare. Dar în acel moment femeia a fost pusă în situația să aleagă: sănătatea sau copiii. Desigur, ea a ales copiii.

În cele din urmă, și-a sacrificat sănătatea și existența pentru a da viață celor trei copii, oferindu-le posibilitatea să trăiască.

După ce și-a pierdut soția iubită, bărbatului i-a fost extrem de greu. Singurul lucru care îl salva – erau copiii. În satul în care locuia, desigur toată lumea îi cunoștea istoria. Jurnaliștii veneau în fiecare zi să-i audă povestea de viață.

După un timp, toată țara știa despre el. În fiecare zi primea scrisori de la oamenii care îi doreau să fie puternic și să nu renunțe. Printre aceste persoane el observat una.

Se numea Laura. Bărbatul a decis să răspundă la scrisoarea ei, după care au început să corespondeze. Laura era divorțată, dar avea un fiu. Când s-au întâlnit, și-au dat seama că se iubesc. La întâlnire, Cristian a venit cu copiii. Iar femeia le-a câștigat repede încrederea.

Copiii nu aveau nicio îndoială că această femeie le va face tatăl fericit. În curând s-au căsătorit. Și pentru că lucrau împreună într-un orfelinat au decis să adopte încă doi copii. Acum au o familie mare.

Cuplul admite că uneori este foarte dificil, dar sunt fericiți. Și acesta este cel mai important lucru.