Fii o femeie inteligentă. Nu rosti niciodată aceste 3 fraze.

Este exact acea situație când tu vorbești, iar altora le este rușine pentru tine… Fetelor, eliminați din vocabular aceste 3 fraze:

1. „Arăt mai tânără decât vârsta mea”

Da, este adevărat că generația femeilor moderne de 30 și 40 de ani arată mult mai tinere decât arătau mamele lor odată. Dar totul se datorează stilului de viață sănătos, posibilităților cosmetologiei moderne și condițiilor de viață ușoare, în comparație cu cele din trecut. Însă, în medie toți oamenii par mai tineri, deci nu este realizarea unei anumite fete.

Desigur, există și femei care arată chiar mai tinere decât cele de vârsta lor, de obicei datorită structurii feței copilărești sau a siluetei slabe. Nu vreau să spun nimic, este plăcut să văd femei care arată bine.

Dar, te rog, nu trebuie să le spui tuturor despre asta. Lasă-i pe alții să te complimenteze!

Apropo, aș dori să notez: bărbații care menționează că arată mai tineri decât vârsta lor, arată și mai jalnici. Iar acest lucru de regulă, nu întotdeauna corespunde realității.

2. „Sunt atât de perfecționistă / muncitoare”

Din pasiv-agresiv, această frază se traduce astfel: „Standardele mele de curățenie / calitatea muncii / calitatea vieții sunt foarte ridicate, în comparație cu ale tale.”

De regulă, acest lucru nu este adevărat. Pentru că, dacă ar fi așa, nu ai vorbi în plus.

3. „Prefer să fiu prietenă cu bărbații”

Poate că această frază ar trebui să sublinieze exclusivitatea, atractivitatea, unele caracteristici unice ale caracterului femeii care o rostește. Dar știi ce? Foarte rar vei auzi o frază similară din partea bărbaților: „Prefer să leg prietenii cu femeile”. Deci cu cine legi prietenii? Ceva nu se potrivește.

Și dacă aceasta este o modalitate de a te ridica deasupra prietenelor și de a arăta un avantaj moral deasupra genului tău, o faci în zadar. Subestimând femeile și prietenia dintre femei pierzi mult sprijin și căldură. În general, prietenia, dacă este adevărată – ea nu are gen.