Nu-ți jigni bărbatul spunându-i aceste 4 fraze. Niciun bărbat nu vrea să le audă.

Comunicarea între bărbați și femei niciodată nu este ușoară. Dar o relație de iubire îți poate aduce multe momente plăcute, dacă asculți dorințele partenerului și încerci să nu-l jignești. Bărbatul nu are nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericit – este suficient ca femeia să-l iubească, să-l bucure în pat, să-i gătească mâncarea preferată și din când în când să-i spună cuvinte plăcute.

Dacă îți neglijezi îndatoririle de femeie iubitoare și tot pronunți fraze pe care bărbații nu le suportă, poți ruina foarte repede relația sau chiar o poți distruge complet.

”Cum nu poți? Mă bazam pe tine! “

Bărbaților nu le place să fie manipulați. Și nu le place să dezamăgească oamenii, în special cei pe care îi iubesc. Așadar, dacă nu vrei să distrugi respectul de sine a bărbatului tău, nu-i cere să facă ceva ce nu poate face. De exemplu, nu ar trebui să-l suni în timpul unei întâlniri importante și să-i ceri să meargă cu tine la cumpărături sau să-l convingi să-ți cumpere o haină de blană nouă, știind că acum are probleme financiare.

„Conectează apelul video, vreau să văd unde ești”

Această frază indică faptul că încerci să-ți controlezi partenerul. Iar bărbaților nu le place când femeia încearcă să-i controleze. Nu ar trebui să-i verifici buzunarele, telefonul, să-l suni de o sută de ori pe zi atunci când muncește.

Pentru ca în relație să existe încredere, trebuie să începi să ai încredere în bărbatul tău.

“Nu, nu sunt supărată!”

Dacă într-adevăr nu ești supărată, atunci nu este nimic rău în această frază. Dar dacă o pronunți cu o privire supărată, atunci este puțin probabil ca bărbatul să fie mulțumit. Este mai bine să-i spui direct despre supărarea ta decât să-l faci să ghicească. Bărbaților nu le place tăcerea.

Dacă bărbatului nu-i pasă de sentimentele tale, el nu te va mai întreba nimic. Dacă îi pasă ce simți, se va îngrijora. Nu uita că iubitul tău nu trebuie să-ți ghicească starea de spirit. Fii deschisă și relația voastră va fi de încredere și vă va aduce satisfacție amândurora.

“Du-te la ea, dacă…!”

Oricât de geloasă ai fi pe bărbatul tău, nu ar trebui să-l trimiți la alte femei. Dacă faci acest lucru, el chiar își poate căuta cu adevărat o altă femeie. Mai mult, o astfel de frază poate duce la un adevărat scandal, mai ales dacă bărbatul tău este fidel.

Astfel de cuvinte pot jigni un bărbat cinstit. Desigur, nu merită să acumulezi gelozia în tine, dar, nici nu este necesar să o arăți în acest fel. Este mai bine să-i spui sincer ce nu-ți place atunci când acordă atenție altor femei. Dacă bărbatul te iubește, el va ține cont de cuvintele tale.

Desigur, nu vei putea controla fiecare cuvânt când comunici cu bărbatul. Încearcă totuși să-ți amintești că această persoană este importantă pentru tine. Nu arunca fraze neatente, iar relația voastră va fi lungă și fericită.