Experții Feng Shui: aruncă aceste 10 lucruri din casă, dacă vrei să atragi un partener în viața ta

Dacă ești singură și vrei să apară un bărbat în viața ta, ar trebui să începi cu crearea unei atmosfere favorabile în casă. Locuința ar trebui să fie confortabilă nu numai pentru tine, ci și pentru partenerul tău. Asta afirmă experții Feng Shui. Trebuie să scapi de anumite lucruri, care nu permit confortului să domnească în casa ta.

1. Jucăriile moi și lucrurile pentru copii

Dacă în casă nu există un copil, atunci iepurașii de pluș ar trebui dăruiți celor care au nevoie de ei. Aceste atribute din casa unei femei mature arată că este infantilă, îi lipsește dorința de a se maturiza, de a fi responsabilă pentru acțiunile ei. Da, și este puțin probabil ca un bărbat să vrea să petreacă timpul într-o cameră în care totul este prea copilăresc.

2. Fotografii în care este fostul partener

Pentru a te deschide lucrurilor noi, trebuie să-ți iei adio de la cele vechi. Dacă bărbatul intră într-o casă în care sunt o mulțime de fotografii cu fostul iubit, el nu va simți altceva decât iritare. Atunci când femeia încearcă să construiască o nouă relație, dar în același timp nu eliberează trecutul, eforturile ei nu vor fi eficiente. Doar eliberând complet, omul poate găsi armonie. Dacă dintr-un anumit motiv nu dorești să arunci fotografiile, cel puțin nu le expune la vedere, ci ascunde-le într-un dulap îndepărtat.

3. Florile – „adversarii” bărbaților

Conform învățăturii Feng Shui, există flori care blochează energia feminină, condamnându-și astfel proprietara la singurătate și dor. Înainte de a cumpăra o plantă în casă, asigură-te că aceasta îți va afecta favorabil energia și va multiplica binele din interiorul tău.

4. Lenjeria de pat veche

Acuratețea femeii se manifestă în lucrurile mici. Văzând cearceafuri murdare sau rupte, puțin probabil bărbatul va avea o impresie bună despre stăpâna lor. Și, desigur, puțin probabil va dori să aibă o relație serioasă cu ea. Potrivit învățăturii Feng Shui, zona de iubire este concentrată în dormitor. Deci, menținerea ordinii în cameră îți garantează atragerea unui partener.

5. Hainele și încălțămintea veche

Dacă rafturile tale se rup din cauza gravității hainelor, gândește-te dacă ești gata pentru o relație în general? Învățătura Feng Shui are propriile răspunsuri în acest sens. Subconștient, persoana nu este pregătită să-și elibereze rafturile pentru lucrurile altei persoane, ceea ce înseamnă că nu este pregătită pentru o nouă relație. Fă ordine în garderobă și vei fi surprinsă câte lucruri inutile sunt acolo.

6. Cecuri și ziare vechi

Experții consideră că depozitarea hârtiilor vechi inutile blochează fluxul energiei pozitive. De ce să păstrezi lucrurile de care nu mai ai nevoie? Scapă de ele, iar casa ta va deveni mai curată și din punct de vedere energetic.

7. Cosmeticele vechi 

Cosmeticele se pot deteriora în timp și dacă le vei utiliza ele vor crea efectul opus. În plus, bărbatul cu siguranță nu va aprecia depozitarea inutilă a gunoiului. Acest lucru spune despre tine că ești o gospodină mediocră și o persoană neglijentă.

8. Medicamentele expirate

În primul rând, acestea sunt periculoase. În al doilea rând, Feng Shui vorbește negativ despre păstrarea medicamentelor vechi. Aceasta pot atrage energie nesănătoasă, care se va transforma ulterior în probleme de sănătate fizică și psihică.

9. Bijuteriile deteriorate.

Ce doamnă cu bun gust va purta bijuterii ruginite sau deteriorate? Dacă nu este posibil să-ți cumperi produse scumpe, poți opta pentru aliajul medical: este ieftin, nu ruginește și arată elegant.

10. Mărunțișuri

Nu este vorba de a scăpa de lucruri care îți sunt dragi. Multe lucruri mici, care sunt inactive „supraîncărcă” interiorul și, în același timp, afectează iritant psihicul. Pune aceste lucruri drăguțe într-o cutie (cel puțin unele) și admiră-le ocazional.