Oamenii de știință au ajuns la concluzia că doar 3 obiceiuri trădează un geniu

Dacă în copilărie adesea ai fost pedepsit pentru utilizarea limbajului obscen, erai forțat să faci ordine și să te culci devreme, să știi că, probabil părinții tăi, au omorât geniul din tine! Recent, oamenii de știință au ajuns la concluzia că un astfel de comportament determină un coeficient înalt de inteligență. Nu în zadar se spune că oamenii fenomenali se comportă diferit decât cei obișnuiți.

Geniile adorm târziu.

Te culci la miezul nopții sau chiar mai târziu? Oamenii de știință au găsit o legătură între marile abilități mentale și obiceiul de a te culca târziu și uneori de a nu dormi deloc.

Dacă ai tendința să stai la computer până dimineața, felicitări, probabil ești un geniu. Știai că în lista celor mai faimoase ”bufnițe” îi poți întâlni pe Charles Darwin, Winston Churchill și chiar Barack Obama.

Dezordinea – este încă un indicator al inteligenței ridicate

Dacă haosul la locul de muncă este însoțitorul tău, atunci avem vești bune. Oamenii de știință de la Universitatea din Rochester au dovedit că există o legătură între dezordine și gândirea oamenilor inteligenți. Persoanele care nu doresc să-și petreacă timpul făcând ordine, de obicei își folosesc creierul pentru sarcini mai importante decât curățenia.

Specialiștii au ajuns la concluzia că „dezordinea creativă” de pe masă nu numai că stimulează procesul creativ, ci și îmbunătățește productivitatea muncii. Curățenia perfectă – vorbește despre faptul că omul ține prea mult seama de reguli și tradiții. Între timp, haosul în viața cotidiană aduce inspirație, iar acest lucru duce la apariția ideilor noi.

Geniile adoră limbajul obscen.

Oamenii de știință au ajuns la concluzii interesante. S-a dovedit că persoanele care folosesc multe cuvinte-parazite au un coeficient de inteligență mai mare. Mai simplu spus, dacă omul se exprimă adesea într-un limbaj obscen, nu înseamnă că el este prost educat. Probabil e doar un geniu.