Femeia care nu se iubește – face aceste 5 lucruri, iar ulterior își deteriorează sănătatea

Este destul de greu să înveți să te iubești cu adevărat. Multe femei parcurg un drum lung pentru a scăpa de obiceiurile proaste.

Deci, ce acțiuni fac femeile cărora le lipsește sentimentul de iubire de sine?

1. Nu au grijă de sine

Acest lucru nu înseamnă că femeia nu vrea să fie frumoasă. Fiecare dintre noi vrea să fie frumoasă, fericită, atractivă. Iar pentru asta trebuie să depui efort. Și pentru scuze nu există loc. Dacă nu te îngrijești  – te privezi de posibilitatea de a-ți gâdila orgoliul.

2. Nu-și iubesc corpul. 

În primul rând, este vorba despre alimentație și exerciții fizice adecvate. O dietă echilibrată va deveni combustibilul pentru viața de zi cu zi. Exercițiile fizice ii vor face corpul tonifiat și elastic, vor corecta multe probleme de sănătate.

Se poate face o concluzie: trebuie să-ți iei viața sub control și să nu fii leneșă.

3. Nu se răsfață cu nimic 

Femeia este obligată să se răsfețe, cel puțin în lucrurile mici. Diverse lucruri neînsemnate, gadget-uri de bucătărie care nu costă prea mulți bani și întotdeauna bucură femeile. De ce nu-și poate permite nici măcar aceste lucruri? Cu atât mai mult că ea a câștigat bani pentru ele.

4. Nu sunt capabile să spună ”nu”

De aceea, la fiecare apel aleargă să îi ajute pe toți. Și nu-i mai rămâne timp pentru sine, pentru propriile treburi și sarcini. În majoritatea cazurilor, aceste femei la necaz rămân singure, nimeni nu le oferă ajutor.

5. Tolerează prezența unei persoane terțe în relație

Unele femei trăiesc ani de zile știind că partenerul lor este infidel. Iar ele nu au suficient curaj să rupă relația și să înceapă să trăiască pe cont propriu. În timp, acest lucru le afectează stima de sine și ulterior, chiar și sănătatea. Iar sănătatea femeii este cheia sănătății generațiilor viitoare.