Richard Gere și-a întâlnit iubirea la aproape 70 de ani și ne împărtășește secretul fericirii sale

Când te uiți la chipul fericit al actorului american Richard Gere (70 de ani) și la aleasa sa, jurnalista Alejandra Silva (35 de ani), înțelegi că acest cuplu este special. Sunt făcuți unul pentru celălalt.

Richard Gere vorbește cu mândrie despre fericirea lui. În cadrul festivității premiilor ”Globul de Aur” 2019, pe scenă a rostit doar două cuvinte care erau adresate soției sale: „Te iubesc”.

Cum a început această poveste romantică?

Într-un interviu Richard mărturisește: ”Totul a început destul de banal. Un prieten comun ne-a prezentat. Alejandra mi-a spus: „Salut!” și atât – în acest moment lumea de parcă s-a prăbușit. Ne-am privit reciproc și din prima secundă am înțeles că vom fi împreună pentru totdeauna. O astfel de atracție nu am mai experimentat niciodată în viața mea. Nu ne puteam lua privirea unul de celălalt. Ne-am privit în ochi toată noaptea… „

„Recunosc, că am avut tot felul de relații. De cele mai multe ori, acestea începeau cu multe obstacole, trebuia să depășim multe greutăți și încercări împreună ” – își amintește Alejandra, – și în cele din urmă ne despărțeam, a fost întotdeauna dificil… De aceea, când l-am cunoscut pe Richard, iar evenimentele se dezvoltau cu o viteză frenetică … la început am avut anumite îndoieli. Am ezitat. Iar el – deloc. Richard era sigur că acesta este destinul. Mai târziu mi-am dat seama că ambii am simțit la prima vedere că vom fi împreună.”

În curând Richard și Alejandra  și-au unit destinele. S-a întâmplat la vila actorului în aprilie anul trecut. Nunta a fost modestă, după tradiții budiste. „De atunci, ne iubim și mai puternic”, spune Alejandra.

Soții au visat foarte mult la un copil. Richard chiar a refuzat două oferte interesante de a juca în filme, doar pentru a fi alături de soția sa în momentul așteptării copilului. Cuplul a petrecut mult timp împreună și chiar au mers în vizită la Dalai Lama. Viitoarea mamă a postat pe rețelele de sociale o fotografie în care este binecuvântată de guru spiritual.

Richard Gere avea 69 de ani, iar soția sa 35, când s-a născut fiul lor.

Pentru ambii soți, micuțul a devenit cel de-al doilea copil: Gere mai are un fiu de 18 ani, Homer, cu actrița și modelul Carey Lowell, iar Silva are un fiu de 6 ani, Albert, cu magnatul american Robert Fredland.

Soții împărtășesc de bună voie secretul fericirii lor. Cel mai important – este să faci în fiecare zi ceva pentru partener, iar el să se simtă cu adevărat norocos. De exemplu, Richard în fiecare zi îi spune soției cât de mult înseamnă pentru el.

„În fiecare dimineață, mă întreabă:„ Ce te-ar face fericită astăzi? ” – spune Alejandra. „Cum să nu te simți ca într-un basm după aceste cuvinte?” Și asta nu e tot: în fiecare zi soțul meu … îmi compune o melodie. Este ceva incredibil!”

Toți cei care se uită la Richard și la soția sa spun că ei par să trăiască în lumea lor frumoasă. Prietenii și rudele care îi văd în fiecare zi sunt de acord că soții s-au schimbat foarte mult – au devenit cea mai bună versiune a lor. Au crescut spiritual, iar dragostea lor este tot mai puternică și le aduce multă bucurie și fericire.

Secretul unei asemenea iubiri este foarte simplu. Gesturi mici, zilnice, care îi amintesc persoanei dragi că este cea mai scumpă din lume. Și chiar dacă nu poți compune cântece, îi poți înmâna în zori un buchet frumos. Sau în alt mod îi poți aminti cât de mult înseamnă această persoană în viața ta. Din astfel de lucruri mici constă fericirea.