8 caracteristici feminine pe care majoritatea bărbaților nu le văd cu ochi buni.

Bărbații știu exact ce calități vor să vadă în partenera lor. De asemenea, ei înțeleg perfect și ceea ce îi respinge într-o femeie. Iată câteva caracteristici feminine pe care majoritatea bărbaților nu le văd cu ochi buni.

1. Când femeia se consideră regina dramei

Dacă femeia vrea să fie mereu în centrul atenției, dacă găsește orice ocazie doar pentru a fi punctul culminant al programului, chiar și unul neplăcut, în final, bărbatul va obosi și se va îndepărta.

2. Oamenii cu care comunică

Indiferent dacă îți place sau nu, dar oamenii cu care comunici pot spune multe despre tine. Dacă bărbatului nu-i place cercul tău social, în timp, îi va vedea calitățile negative în tine. Și va avea îndoieli – oare te cunoaște bine?

3. Dacă vorbește nepoliticos

Femeia care își permite să fie nepoliticoasă cu ceilalți, în special cu oamenii care lucrează în sfera socială (chelneri, vânzători, menajeri), de la ea nu poți aștepta o atitudine normală și respect.

4. Dacă își critică foștii parteneri 

În general, bărbații nu sunt foarte interesați de poveștile despre foștii parteneri. Singurul lucru de care au nevoie este să știe că nu sunteți împreună.

Chiar dacă ți se pare că este o idee bună să-i spui cât mai multe lucruri urâte despre fostul, să știi că greșești. Dimpotrivă, dacă foștii parteneri erau oameni răi, atunci apare întrebarea: ”Poate că tu nu ești cea mai bună femeie?”

5. Dacă este incapabilă să poarte o conversație

Bărbații, adesea sunt acuzați de superficialitate față de mintea feminină. Sunt atrași mai mult de parametrii externi. Dar, nu este așa. Bărbații se cuplează, mai degrabă, cu doamnele inteligente. Pentru ei este important ca femeia să știe să se comporte în societate și să mențină o conversație.

6. Coroana ei zgârie tavanul

Bărbații nu sunt nici pe departe prosti. Dacă te consideri mai mare decât ceilalți, ei înțeleg perfect acest lucru. Bărbații vor evita doamnele care așteaptă închinare constantă. Este o trăsătură cu adevărat proastă.

7. Dacă nu se poate dezlipi de telefon

Când femeia privește telefonul 24/7, chiar și la întâlnire degetele ei sunt ocupate cu smartphon-ul, acest lucru dă dovadă de neseriozitate și lipsă de respect. Un bărbat demn se va grăbi să plece de la o astfel de întâlnire.

8. Îl încarci cu problemele tale de familie

Da, nu-ți alegi familia. Nu poți influența și schimba prea multe lucruri. Dar dacă s-a întâmplat să nu fie cel mai pozitiv sector din viața ta – acestea sunt problemele tale. Când încerci să le transferi asupra partenerului, doar înrăutățești lucrurile.