Cum recunoști un domn adevărat? Acordă atenție acestor 10 caracteristici.

Cum recunoști bărbatul perfect? Poate crezi că e cel care îți îndeplinește toate dorințele? Sau poate e cel care îți deschide portiera?

Acordă atenție acestor trăsături de caracter:

1. Alături de el îți simți frumusețea interioară și exterioară

Un bărbat adevărat îi va arăta femeii sale cât este de frumoasă; îi va consolida încrederea în propria unicitate. El nu se limitează doar la cuvinte: ci va confirma acest lucru prin daruri sau fapte. Femeia lângă un astfel de bărbat este dispusă să devină mai bună.

2. Te inspiră

Acest bărbat te inspiră cu faptele și comportamentul său. Alături de el, femeia încearcă să-i corespundă.

3. Este de încredere

Bărbatul înțelege că femeia are nevoie de sprijin, iar el, ca un domn adevărat trebuie să-i asigure liniștea sufletească. Un domn adevărat știe în ce momente trebuie să manifeste mai multă tandrețe.

4. Se autoperfecționează 

Acest bărbat nu-și permite să degradeze. El deja este o personalitate, dar asta nu-l împiedică să caute în fiecare zi ceva nou pentru sine, să-și stabilească sarcini mai dificile. Astfel crește în propriii ochi. Este mândru de sine și de eforturile depuse pentru propria dezvoltare.

5. Cu el te simți în siguranță

Multe femei consideră că acest factor este fundamental atunci când își aleg un partener de viață, pentru că au nevoie de protecție. Bărbatul adevărat va fi un zid pentru femeia sa și ea se va simți mereu în siguranță.

6. Este galant

Un domn adevărat nu strigă despre manierele sale, le arată. El nu va rata niciodată ocazia să-i arate femeii cât de importantă este pentru el.

7. Este cinstit

Dacă bărbatul se respectă pe sine, el nu va minți. Chiar dacă adevărul nu este cel mai plăcut, va considera că este de datoria lui să vorbească sincer.

8. Nu va utiliza niciodată forța fizică 

Un bărbat adevărat consideră un astfel de comportament lipsit de respect, violența fizică sau emoțională este inacceptabilă pentru el. În plus, el nu va iniția o ceartă. Puterea unui bărbat adevărat se manifestă prin capacitatea sa de a soluționa conflictele, de a găsi limbă comună cu oamenii dificili și nu în manifestarea caracteristicilor fizice.

9. Este loial

Un bărbat adevărat va vorbi deschis dacă simte simpatie pentru altă femeie, chiar dacă își va răni iubita, însă nu o va înșela.

10. Încearcă să-ți câștige încrederea.

Un astfel de bărbat știe că încrederea costă mult, iar dacă a reușit să ți-o câștige, va încerca să corespundă și nu va permite să se îndoiești de el.

11. Ești importantă pentru el

Un bărbat adevărat nu uită niciodată că în viața lui acum a apărut o persoană, opinia căreia trebuie luată în considerare.