Nicio întâlnire nu este întâmplătoare, toate sunt planificate de Univers.

Universul are multe modalități uimitoare de a uni oamenii. În căutarea unui loc de trai potrivit, unui loc muncă sau a unui partener de viață, mulți oameni pleacă la distanțe lungi. Și în același timp, în culisele scenei mondiale pentru noi lucrează o organizație care creează conexiuni perfecte. Acesta este Centrul Spațial pentru gestionarea Coincidențelor.

Nu există evenimente întâmplătoare. Coincidențele – sunt evenimente minunate, creatorul cărora este Universul. În planurile lui – întâmplările nu joacă niciun rol. Tot ce apare în viața ta – este rezultatul intențiilor și gândurilor tale.

Când tinzi să-ți îndeplinești dorințele inimii, trebuie știi că Universul îți cunoaște toate intențiile. El organizează evenimentele din viața ta. Dumnezeu are adresa ta, iar fiecare dintre intențiile tale decisive sunt înregistrate în Marele Registru. Trebuie să faci tot ce-ți stă în puteri, fără stres și agitație, iar detaliile să le lași pentru Centrul Spațial.

Atunci când omul face tot posibilul pentru a-și realiza intențiile, iar apoi se bazează pe ajutorul unei forțe raționale, invizibile, au loc evenimente mari. Roagă-te, planifică, setează-te pozitiv și fă tot ce poți… apoi lasă totul să meargă de la sine. Abilitatea de a elibera – va fi la fel de importantă ca și rugăciunile.

Orice om pe care îl întâlnești în calea ta  – este un actor în scenariul scris de tine. Singura ta preocupare este să îmbunătățiți scenariul pentru a-ți îmbunătăți filmul. Responsabilitatea regizării propriului film îți aparține numai ție.