6 motive de bază pentru care infidelitatea feminină nu poate fi iertată

La multe popoare infidelitatea feminină este o crimă teribilă în fața soțului, care nu poate fi iertată.

Cum să trăiești în continuare cu femeia infidelă?

Doar bărbatul poate răspunde la această întrebare. Este dreptul lui, chiar dacă părerea și viziunea sa asupra situației nu corespunde cu a celor din jur. În cele din urmă, fiecare persoană are dreptul să decidă pentru sine: rămâne cu persoana care l-a trădat sau pleacă.

Cu toate acestea, există argumente „contra”, care se bazează nu numai pe tradiții sau credințe, ci pe studii științifice despre psihologia masculină și feminină, comportamentul uman etc. Iată ce spun aceste „reguli”:

1. Bărbații nu știu să ierte

Psihologii au dovedit că bărbații sunt mult mai „vulnerabili” și calculatori decât femeile. Bărbatul se poate autoconvinge că femeia merită încă o șansă, însă în adâncul sufletului o va urî pentru durerea provocată și de fiecare dată inconștient își va aminti greșelile din trecut, deși mental.

2. Bărbații nu știu sa tacă

Femeile pot purta durerea în suflet de-a lungul anilor și nu vor arăta că învinovățesc bărbatul pentru ceva. Dezaprobarea și acuzațiile bărbatului se vor observa imediat. Inconștient el îi va aminti femeii și sie ce s-a întâmplat, chiar dacă nu în mod direct, atunci întâmplător, cu siguranță.

3. Bărbatul nu va putea avea încredere în ea

Pentru bărbat este foarte important să știe că are pe cine se baza. Și la ce siguranță poate visa, dacă ea l-a trădat atât de ușor „cu primul întâlnit”? Unde este garanția că asta nu se va mai repeta în cel mai neașteptat moment?

4. Bărbatul va simți dezgust 

Bărbatul nu va avea cele mai bune sentimente când își va aminti că alte buze au „mângâiat-o”. Și astea sunt fleacuri pe lângă detaliile pe care și le poate inventa.

5. Femeia care a fost iertată după infidelitate – nu va mai respecta bărbatul

Ea va vedea slăbiciunea lui. Dacă a iertat-o, atunci o iubește atât de mult încât nu a putut pleca. Oare femeia poate respecta un bărbat slab? Nu ar fi acesta un motiv pentru ea să continue să meargă pe calea periculoasă?

6. Mai devreme sau mai târziu, ea va înceta să se simtă vinovată.

Ca urmare a transformării gândurilor sale, ea va găsi vinovați. De regulă, în acest moment nu mai rămâne nimic din fosta blândețe care era atât de captivantă în momentul pocăinței.