5 soluții care vor ajuta orice femeie în perioadele de criză

5 soluții anti-criză, care vor ajuta orice femeie în vremurile dificile:

1. Păstrează-ți energia și consolideaz-o!

Pentru a-ți păstra nervii în perioade de criză, în timp ce alții intră în panică, este foarte important să ai propriul câmp energetic. Frica și stresul sunt doar în mintea noastră – nu uita acest lucru. Câmpul energetic al negativismului are o atracție mare. Este important să nu spui că totul este rău, că ți-e greu și, în general, să ai gânduri negative. Crează energie pozitivă în casă, energia prosperității și a armoniei.

Caută în interiorul tău și conectează-ți rezervele suplimentare. Consolidă-ți lumea interioară cu practici feminine, creează în casă o sursă de abundență. Adună-ți prietenii, mâncați și vorbiți despre lucruri pozitive – prosperitate și abundență. Oferă ajutor celor care au nevoie: oameni și animale.

2. Continuă să-ți dorești

Una dintre cele mai mari greșeli în situațiile de criză este respingerea „listei de dorințe” în numele economisirii. Renunțând la dorințele tale nu vei avea prosperitate. Universul îndeplinește toate dorințele, deci, continuă să dorești. Încearcă să-ți îndeplinești dorințele, îndepărtând negativismul din minte.

3. Profită de experiența ta

Menține-ți stabilitatea emoțională, nu intra în panică. Ai rude și prieteni, brațe și picioare – deci te poți descurca în toate. Apelează la experiența ta, amintește-ți că ai ieșit din situații dificile de mai multe ori, ceea ce înseamnă că poți ieși din nou.

4. Scapă de anxietate

Uneori ne pierdem în situații neînțelese. Anxietatea și panica pun control asupra vieții noastre. De ce? Psihologii recomandă să privim situația din alt unghi – să găsim părți pozitive și bune în ea.

Cum scapi de anxietate:

– examinează-te, analizează de ce îți este frică cel mai tare. Descompune această situație pe părți. Este extrem de important să identifici frica reală.

– Presupune că această situație s-a produs deja. Ce faci, cum ieși ea? Scrie sau verbalizează modalitățile existente de ieșire din situație.

– Găsește părțile pozitive și beneficiile celor întâmplate. Analizează ce îți va aduce această situație. Chiar și în cea mai dificilă situație poți găsi ceva pozitiv.

– Analizează din nou situația. Vei observa că anxietatea a scăzut, îngrijorarea a dispărut. Pictând situația negativă în culori pozitive, nu o vei atrage, ci o vei priva de posibilitatea de a deveni realitate.

5. Ai încredere în Univers (Dumnezeu)

Universul însoțește oamenii care îi încredințează viața și dorințele secrete. El îți cunoaște toate grijile și este gata să te îndrume să alegi o altă cale. Dacă ești dispusă să te deschizi, neapărat îi vei vedea sprijinul în viață. Dacă găsești armonie în tine, dacă te-ai eliberat de frică, atunci chiar și în momentele dificile vei găsi oportunități ascunse. În acest univers vast există pozitivism pentru oricine.