Creează-ți o imagine scumpă și elegantă, respectând aceste 20 de sfaturi.

Fiecare femeie tinde să arate bine. Desigur, la 20 de ani îți poți permite zi de zi să porți aceleași tricouri și blugi. Dar aspectul îngrijit după 30 de ani este deja o necesitate, nu o opțiune.

Ce trebuie să faci pentru a arăta scump? Iată 20 de sfaturi care te vor ajuta să-ți corectezi aspectul și hainele. Utilizând cel puțin câteva dintre aceste recomandări, îți vei putea echilibra imaginea și vei aduce un pic mai eleganță în viața ta.

Părul. Multe femeie cred că părul lung este un semn al imaginii scumpe. Însă de foarte multe ori, femeile au părul lung dar de proastă calitate. În acest caz, este mai bine să-ți faci un bob alungit, care va arăta mult mai bine.

Unghiile. Unghiile și mâinile îngrijite vor fi întotdeauna cel mai important element în aspectul unei femei. Lungimea nu contează, însă culoarea și acuratețea sunt foarte importante. Fă-ți manichiura cel puțin o dată la două săptămâni. Alege culori naturale.

Sprâncenele. Neapărat trebuie sa aibă o formă îngrijită. Nu merge la extreme transformându-ți sprâncenele într-o operă de artă. Doar îndepărtează firele de păr care sunt de prisos.

Naturalețea. Tratează-ți corpul în mod obiectiv și corectează doar ceea ce este cu adevărat necesar. Forma naturală a buzelor, nasului și pomeților este ideală în majoritatea cazurilor.

Hainele confortabile. Oamenii bogați întotdeauna poartă haine confortabile. Ține cont de această regulă pentru crearea propriei imagini. Nu cumpăra niciodată lucruri care nu corespund mărimii tale.

Curățenia. Nu ieși din casă cu părul murdar. De asemenea, nu uita să ai grijă de curățenia hainelor.

Machiajul. Întotdeauna cea mai bună alegere va fi machiajul natural. Nuanțele nude arată foarte scump.

Încălțămintea. Desigur, este recomandat să alegi pantofi confortabili de înaltă calitate. Cu toate acestea, nu uita să fie perfect curați.

Culorile. Alege întotdeauna culori naturale pentru haine: nuanțe de pietre semiprețioase, lemn și culori pastelate. Alb și negru sunt, de asemenea, binevenite. Îmbrăcămintea într-o astfel de gamă se va combina întotdeauna.

Hainele de casă. Aruncă imediat toate tricourile și pantalonii rupți, cu genunchii întinși. Din anumite motive, nimeni nu ne învață că și acasă trebuie să fim îngrijite și ordonate.

Geanta. În niciun caz nu alerga după tendințe și modă. Nu cumpăra ceea ce publică majoritatea revistelor. Mai bine fă alegerea în favoarea unei genți clasice, de dimensiuni medii.

Tendințele. Multe femei nu cunosc măsura, supraîncărcându-și imaginea cu o mulțime de lucruri la modă. Doar stiliștii profesioniști își pot permite acest lucru. Mai bine crează-ți o imagine din piese de bază, completând-o cu una din trend.

Ceasul. Acesta este un accesoriu util pe care îl poți purta oricând și oriunde. Poți alege un model masculin, pentru că arată deosebit de bine pe mâna fragilă feminină.

Alegerea țesăturilor. Doar materialele naturale te vor face să arăți cu adevărat scump. Articolele din in și mătase sunt potrivite pentru zilele calde. Cașmirul și lâna sunt pentru sezonul de toamna și iarnă.

Ochelarii. Pentru acest accesoriu nu merită să economisești. Alege ochelari clasici negri care ți potrivesc perfect.

Geaca de piele. Se potrivește atât cu rochiile de mătase, cât și cu blugii stilați. O piesă versatilă care îți permite să arăți la modă și scump.

Paltonul de cașmir. Un alt element al garderobei tale, care nu va fi doar baza pentru aproape orice aspect elegant, dar și te vei îndrăgosti de el pentru textura și moliciunea sa.

Bijuteriile. Alege doar bijuterii mici, cum ar fi cerceii din perle, brățări mici din aur și pandantive în miniatură. Perlele se vor potrivi și doamnelor în vârstă.

Nu ai nevoie de un buget mare pentru a arăta bine. Este vorba doar de alegerile atente și timpul pe care ești dispusă să-l cheltui pentru tine. Iubește-te.