10 sfaturi înțelepte pentru toate femeile de peste 35 de ani

O jurnalistă renumită a formulat un set de sfaturi pentru toate femeile de peste 35 de ani, bazându-se pe propriile greșeli. Experiența ei poate ajuta orice femeie să evite aceste greșeli:

1. Oricât de lungă și interesantă ar fi petrecerea, fă tot ce poți, dar trezește-te în dormitorul tău.

2. Dacă trebuie să alegi între un fursec și un măr, optează pentru un pahar cu apă.

3. Dacă la ceas este miezul nopții, iar tu trebuie să-ți speli părul, să-ți epilezi picioarele și să-ți faci manichiura, alege întotdeauna somnul. Pentru că picioarele obosite pot fi ascunse sub blugi, părul poate fi prins, iar unghiile acoperite cu o bază transparentă în timp ce stai în troleibuz. Dar nimeni și nimic nu-ți va masca fizionomia încrețită și starea de spirit proastă. Alege întotdeauna somnul.

4. Călătorește. Folosește fiecare oportunitate pentru asta. Experiențele noi sunt singura modalitate de a câștiga experiență, fără să îmbătrânești.

5. Înainte de a evalua situația, pune-ți întrebarea: „Oare asta e treaba mea?”. Apoi închide gura și fă-ți munca.

6. Să-ți pierzi timpul și emoțiile cu un om inadecvat are sens numai dacă tu ești medic, iar el este un pacient care te plătește.

7. Între o aventură romantică furtunoasă și oportunitatea de a câștiga, alege întotdeauna a doua opțiune.

8. Într-o dispută, nu se naște adevărul, ci migrena. Pronunțată la timp, fraza „Da, așa cum spuneți” îți va economisi timpul și nervii.

9. Câteva zile de singurătate dau roade mai bune, decât relaxarea într-un salon-spa.

10. Niciun bărbat nu merită să te chinui în pantofi incomozi.