4 lucruri în comportamentul femeii pe care niciun bărbat care se respectă nu le va tolera

Bărbații adoră femeile. Adoră cum se îmbracă și cum se comportă atunci când încearcă să-i cucerească. Le adoră atunci când au ochii luminoși și când mirosul parfumului ei rămâne pe haina lui.

Însă există lucruri în comportamentul femeii pe care bărbatul le observă și îl îndepărtează de ea, indiferent cât este de frumoasă.

1. Neglijența zilnică

Orice bărbat observă dacă acasă iubita sa se îmbracă neglijent, uitând de adevărata ei frumusețe. Un halat vechi sau un tricou bărbătesc, părul nespălat legat în coc, precum și petele de mâncare rămase pe haine, evident că nu vor fi pe placul omului drag. O astfel de apariție poate îndepărta bărbatul, oricât de strânsă ar fi relația lui cu femeia.

2. Vocabularul vulgar

Niciun bărbat nu va tolera vocabularul obscen al iubitei sale. Dacă va auzi astfel de cuvinte la adresa sa, el îi va răspunde în același mod. Deși bărbații pot recurge adesea la cuvinte dure, ei nu doresc să le audă din gura femeii iubite.

Pentru mulți bărbați femeia este o ființă dulce, sofisticată și minunată, care poate dărui dragoste și afecțiune, și nu prietenul cu care se relaxează în weekend într-un bar la un pahar de bere.

3. Obiceiurile dăunătoare

Fumatul și consumul de alcool sunt cele mai dezgustătoare obiceiuri pe care le poate avea o femeie și bărbații știu asta. Dacă femeia a întrecut limita, iar iubitul ei a văzut-o, nimic nu o va salva de furia și dezgustul lui.

Bărbații nu acceptă nici femeia fumătoare. Deși ei înșiși pot fi văzuți adesea cu țigara în mână, nu le place să sărute sau să îmbrățișeze femeia de la care miroase a fum. Bărbații au un concept, dacă doamna fumează, atunci nu-i pasă de sănătatea ei și nu vrea copii în viitor.

4. Gelozia patologică

Multe femei consideră că, dacă bărbatul este cu ea într-o relație de iubire, comunicarea cu alte doamne este strict interzisă pentru el. O astfel de fată se comportă ca o proprietară, invadând spațiul personal al iubitului (îi verifică telefonul, poșta și chiar buzunarele). Când femeia se comportă astfel, bărbatul se ascunde de ea sau rupe comunicarea.

Aceste obiceiuri, pentru unele femei sunt fleacuri pe care nici măcar nu le observă, însă pentru bărbați – sunt semnificative. Chiar și un singur lucru din această listă poate îndepărta bărbatul pentru mult timp sau pentru totdeauna.