4 moduri prin care poți apropia emoțional bărbatul de tine.

Apropierea emoțională – este componenta principală a unei relații, care face bărbatul să fie cu o anumită femeie.

Și soțiile înțelepte știu că nu un corp ideal ține bărbatul alături de ele, ci plenitudinea emoțională a relației.

Iată 4 moduri prin care poți crea o legătură emoțională cu bărbatul:

1. Fii deschisă

Într-o lume în care majoritatea bărbaților consideră că trebuie să fie întotdeauna puternici și curajoși, ei au nevoie de un loc în care să se poată relaxa și să fie vulnerabili.

Ca femeie, tu trebuie să fii cea care creează o astfel de atmosferă, unde bărbatul ar putea să-și scoată masca masculinității și să fie el însuși. Aceasta este o componentă importantă a fericirii masculine și a sănătății emoționale.

Ce trebuie să faci pentru asta? Să fii tu vulnerabilă cu el și să-ți împărtășești sentimentele, secretele, temerile. Lasă-l să te liniștească în astfel de momente. Apoi și el își va dezvălui sentimentele. În aceste clipe nu-l întrerupe, nu încerca să-i rezolvi problemele. Doar ascultă-l și nu-l învinovăți.

2. Nu recurge niciodată la insulte și umilințe, de exemplu, într-o ceartă.

Dacă bărbatul ți-a dezvăluit ceva, nu folosi niciodată această informație împotriva lui. Acest lucru este deosebit de periculos în timpul certurilor. Nu ar trebui să-i spui ceva de genul: „De aceea șeful tău te consideră un ratat!” sau „Nu e de mirare că fosta te-a părăsit!” sau „Te porți așa pentru că tatăl tău te-a batjocorit în copilărie, așa cum mi-ai mărturisit?!”

Când te doare sau ești supărată nu încerca să-i rănești sentimentele. Încearcă să-ți împărtășești sentimentele – asta creează o conexiune emoțională. El va înțelege că poți respecta sentimentele altei persoane, sentimentele lui, în ciuda furiei și iritării. Și atunci va începe să se comporte la fel.

3. Arată-i că îl adori.

Acest lucru se manifestă în primul rând prin atingerile tale. Îmbrățișează-l, atinge-l, sărută-l. Fii deschisă la atingerile lui: nu te încorda, ci relaxează-te. Dacă ești supărată pe el, nu-l îndepărta: explică-i de ce nu dorești să te atingă în acest moment.

4. Fii jucăușă.

Pentru asta trebuie să fii fericită, iar pentru asta – trebuie să te iubești. Fă-ți timp pentru tine, ai grijă de corp, minte și suflet. Adoră-ți munca, hobby-ul. Zâmbește cât mai mult. Momentele fericite împreună creează apropiere emoțională.