3 întrebări pe care i le poți adresa bărbatului cu îndrăzneală la prima întâlnire

Există 3 întrebări principale care vor dezvălui ce fel de persoană se află în fața ta. Desigur, dacă bărbatul nu este pregătit să împărtășească informația, renunță la interogatoriu. Trebuie să fii binevoitoare și tacticoasă. Ascultând și acceptând ceea ce-ți spune, vei putea înțelege mai bine dacă merită să parcurgeți viața împreună.

1. Ce părinți are bărbatul?

Mama este prima femeie din viața oricărui bărbat. În mod sigur, el va transfera în toate relațiile ulterioare acele așteptări pe care nu i le-a oferit mama. Sau va căuta relații la fel de calde pe care le-a avut cu mama, pentru a simți ceea ce a simțit în copilărie, acea căldură și tandrețe.

Punându-i o astfel de întrebare, poți înțelege dacă este pregătit pentru relația dorită. Dacă îți spune că este băiatul mamei, iar tu vrei doar să ai un weekend minunat și nu-ți plac șosetele murdare și gătitul, atunci de ce nu.

Dacă vrei o relație serioasă între doi adulți, nu ”arunca” imediat acest bărbat. Dacă asculți cu entuziasm și atenție ceea ce spune despre mama sa, acest lucru te va ajuta să vă apropiați și va dezvălui mai multă încredere între voi.

Roagă-l să-și descrie tatăl, află cum este și ce atitudine are față de el. Dacă simți că bărbatul este mândru de tatăl său, acesta este un semn bun, el mereu va tinde să devină mai bun, să facă mai bine.

Dacă în familia sa, tatăl a jucat un rol trist sau a lipsit, asta nu înseamnă că bărbatul este un ratat. Destul de des, bărbații încearcă să fie soți și tați mai buni decât au fost părinții săi.

Fii atentă la relația din familia sa, ceva inacceptabil pentru tine ar putea fi deja primul semnal. De asemenea, observă ambivalența cuvintelor și sentimentelor. De exemplu, dacă bărbatul vorbește entuziasmat despre o ceartă violentă între părinți.

2. Ce ocupație are bărbatul?

Întreabă-l despre muncă, hobby-uri, creează conversația astfel încât să poată vorbi cu entuziasm despre activitățile sale. Cum poți face acest lucru? Este ușor dacă ești interesată să-l asculți cum vorbește despre afacerea strategică pe care tocmai a realizat-o la serviciu, ceea ce înseamnă că este cu adevărat pasionat de munca sa.

Poate că în fața ta este viitorul tău soț și abilitatea de a vorbi despre muncă într-o formă interesantă pentru tine, va consolida întotdeauna căsătoria. Soțul și soția pot fi într-o anumită măsură psihologi unul pentru celălalt.

3. Cele mai importante lucruri pentru el într-o relație?

Dacă nu ești pregătită pentru o relație fără copii, acest lucru este important pentru tine, iar bărbatul este categoric în această privință, atunci nu-ți impune părerea și nu încerca să te schimbi. Cu siguranță există cineva care va avea nevoie de asta la fel de mult ca și tine.

Adresându-i bărbatului aceste întrebări, cu siguranță vei descoperi pentru tine câteva momente importante. Fii respectuoasă, chiar dacă omul nu ți se potrivește, este posibil să fiți doar prieteni grozavi. Sau probabil, vei simți că acesta este bărbatul principal al vieții tale.