7 trucuri subtile care îl vor face să se gândească doar la tine.

Femeile îndrăgostite întotdeauna vor să ”lege” cât mai strâns obiectul pasiunii de sine. Însă bărbaților nu le place atacul direct din partea femeilor.

Îi poți atrage atenția cu trucuri mai subtile. Memorează-le și fă-l să se gândească doar la tine:

1. Păstrează-ți calmul

Chiar dacă vrei să strigi de bucurie la fiecare întâlnire, este mai bine să te reții, așteptând ca bărbatul să se emoționeze primul. Nu-i trimite emoticoane de dragoste, mesaje pasionale, invitații la întâlniri. Amână-ți fanteziile de nuntă, nu inventa nume pentru copiii nenăscuți.

Un bărbat îndrăgostit preferă să ia el inițiativa. Dacă nu – atunci nu este prințul tău. Sarcina ta este să fii o persoană ușor pasivă (nu confunda conceptul cu indiferența). Dăruiește-i zâmbete, acceptă invitațiile și apoi permite-i din nou să facă el primul pas.

2. Delimitează granițele personale

Nu-ți lăsa treburile planificate de dragul bărbatului, arătând că ești foarte confortabilă. Învață bărbatul să-ți respecte spațiul personal. Nu-ți umple viața doar cu o singură persoană. Nu uita de respectul reciproc, reacționând calm la pescuitul periodic cu prietenii sau întâlnirile cu colegii.

3. Intrigă-l

Crează o intrigă reamintindu-i despre surpriza care îl așteaptă vineri seara. Lasă-i pe birou un bilet misterios, informându-l despre planurile mari pentru weekend. Îi poți trimite o fotografie seducătoare, semnând-o cu câteva fraze pasionale.

Joacă-te cu el, oferindu-i ocazia să se simtă ca un vânător. Acest instinct nu va părăsi niciodată bărbații, chiar dacă al tău este un programator modest cu ochelari. Incită-i imaginația!

4. Amintește-i de tine cu ajutorul parfumului

Atunci când te pregătești pentru întâlnire, folosește un singur parfum care va determina bărbatul să aibă asociații specifice cu tine. „Marchează-i” imperceptibil teritoriul cu mirosul tău preferat, încercând să fii cât mai aproape de el. Îi poți pulveriza geaca, care stă atârnată pe spatele unui scaun. Astfel se va gândi la tine, mirosind parfumul pe hainele sale.

5. Amână intimitatea

Bărbatul care este interesat serios de tine nu va fi speriat de acest lucru, dimpotrivă, îl va ”aprinde” și mai mult. El se va gândi la tine, va visa. Lasă  această scânteie să strălucească, astfel încât mai târziu, cu o putere specială, să vă lumineze relația.

6. Găsiți un hobby comun

Femeia care are un hobby comun cu bărbatul său, are șanse bune să „stea strâns” în capul lui. Un hobby comun aduce oamenii împreună. Caută puncte comune de contact, descoperă-i interesele, hobby-urile. Cu siguranță veți găsi ceva ce vă place amândurora.

7. Scapă de gândurile constante despre bărbat

Gândindu-te constant la bărbat, riști să comiți acte ridicole și ciudate, speriind astfel partenerul. O femeie care știe sigur că iubitul ei nu va dispărea nicăieri, cu o probabilitate mai mare va realiza ceea ce își dorește.

Astfel de trucuri simple și în același timp eficiente ajută femeia să-i mentină bărbatului interesul viu, forțându-l să se gândească la ea de multe ori pe zi.